Co sadzicie o starych radzieckich ciezarowkach typu URAL KRAZ
Bo ja ze fajne byloby pojezdzic takimi ciezarowkami po polach i lakach gdzbz paliwo do nich nie byloby takie drogie bo przeciez one duzo pala
hmmmm............ KRAZ-miłe wspomnienia,jeździłem takim troche w wojsku.Ciekawostką jest to że konstrukcja stalowa a kabina drewniana obita blachą . z paliwem nie było kłopotów -podjeżdżało się pod dystrybutor i lało do pełna
No takim!!!!
To do szkoły jeżdżić. To mi koledzy by zazdrościli że mam taką fure.
Dokładnie to się nie znam na tym ale dla niego nie to ni było chyba równych dróg.Bardzo fajne autko. Rosjanie to potrafią.
Ferrari F355 Challenge czerwona bestia Michała Wiśniewskiego Czerwona bestia Michała Wiśniewskiego na Tuning Show 2013 w Krakowie! W 10 sekund osiąga prędkość 160 km/h. 380 włoskich koni mechanicznych pozwala mu rozbujać się nawet do 295 km/h! Prawdziwy demon szos – czerwone ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.