Prosze o pomoc przy tym ogloszeniu

03 Kwi 2015, 13:18

Witam.

Interesuje mnie autko z tego ogloszenia:
[link do oferty na Olx wygasł]

Mam jednak watpliwosci co do tego samochodu. Szukalem takiego modelu z rocznika 2003 115km i nigdzie nie znalazlem, tak jak by takiego modelu w tym roczniku nie bylo. W opisie napisane jest, ze jest to wersja PACYFIK, lecz gdy przegladalem zdjecia tej oto wersji w internecie to wygladala ona inaczej, ma chociaz by klimatronik.

Chcial bym sie dowiedziec czy warto w ogole jechac to ogladac, nie znam sie na tym tak dobrze wiec prosze o opinie ludzi ktorzy ogarniaja temat :)

Pozdrawiam
Kostiw
Nowicjusz

Auto: Opel Astra F

03 Kwi 2015, 13:22

Może mieć zwykłą klimę, zależy jak kto skonfigurował sobie wersję. Auto ogólnie wygląda dobrze, można obejrzeć. Dlaczego akurat Golf?
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

03 Kwi 2015, 13:28

Generalnie gustuje w samochodach malych, hatchbagi. Golf wyglada obiecujaca i jest do ekonomiczny jezeli chodzi o czesci i naprawy. Czytalem rozne opinie o silniku 1.9 TDI i wydaje sie byc bardzo dobry.

Bardzo podoba mi sie rowniez Audi A3 takie jak z tego ogloszenia:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Slyszalem jednak. ze czesci dorgie wiec puki co odpuściłem.

Swoja droga, czy mogl by Pan zerknac na to ogloszenie z Audi?
Kostiw
Nowicjusz

03 Kwi 2015, 13:39

A gdzie będziesz użytkował samochód? Diesel do miasta to kiepski pomysł. Poza tym w 115 konnej wersji są pompowtryski, dwumasa i turbo o zmiennej geometrii łopatek.
Audi A3 to Golf w innej budzie więc części te same. :ok:
Audi wygląda lepiej bo od prywatnego właściciela.
Koniu
Forumowicz VIP

03 Kwi 2015, 13:45

Autko bede uzywac do jazdy mieszanej, dziewczyna 25 km za miastem i 10 km do szkoly przez miasto.

Moze jest cos co mogl by Pan polecic? Jak wspomnialem interesuja mnie Hatchbagi :) cena do 12tysiecy.
Kostiw
Nowicjusz

03 Kwi 2015, 14:14

Astra, Focus, Civic VII, Corolla e12, Cerato, 307, Leon,
Koniu
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wodorowa Toyota Mirai we flocie ADAC
    Niemiecki automobilklub ADAC powiększył swoją flotę o wodorowo-elektryczną Toyotę Mirai. Sedan zasilany ogniwami paliwowymi będzie na co dzień używany przez pracowników klubu w północnej Bawarii. Samochód ...
    Jazda po śniegu w górach - znak C-18
    Planując wyprawę w góry, konieczne jest odpowiednie przygotowanie na wszelkie warunki atmosferyczne. W przypadku zauważenia znaku C-18 przy pokrytej śniegiem trasie, który nakazuje stosowanie łańcuchów ...