Witam poszukuje małego auta z dynamicznym silnikiem do jazdy głównie po mieście ale także w niedalekie trasy. Aktualnie jeżdżę citroenem c2 vtr 2004 1.4 hdi 105KM i chciałbym kupić coś gabarytowo podobnego do niego, może być trochę większy. Jeśli chodzi o auto jakie szukam to: -rok od 2008 -silnik diesla minimum 100 km -poszukuje auta w miarę mało awaryjnego i ekonomicznego -dynamiczny hmm no sportowy wygląd Zastanawiam się nad oplem corsa d lub kia pro cee'd tyle że to już trochę większe autko. Kwota jaką mogę wydać to maksymalnie 18 tyś zł. Z góry dziękuję za pomoc.
hmm a na benzynowym coś taniej bym znalazł? jeśli chodzi o kwotę to mogę wyskrobać troszkę więcej do tych 20 tysięcy. Jeśli chodzi o colta to jakoś mnie za bardzo nie interesuje, zaś ciężko grande punto znaleźć z dość dynamicznym silnikiem.
Od 20k kupisz jakiegoś Ceeda z początku produkcji ale to będzie 1.4 z pastelowym kolorem który był gorzej zabezpieczony przed korozją. Przykładowe GP [link do oferty na Allegro wygasł]
Ekonomia, miasto i diesel wzajemnie się wykluczają Lepiej benzyna+ew LPG odrzucając Colta CZT odrzucasz w zasadzie auto spełniające najlepiej Twoje wymagania Od siebie polecam Clio II RS
Niewidzialny pieszy - kierowca na niego patrzy ale nie widzi To, co kierowca widzi na drodze, zawsze jest ściśle uzależnione od jego koncentracji uwagi. Kiedy podczas jazdy skupiamy się na przykład na prowadzeniu ważnej rozmowy, możemy przeoczyć coś o wiele ważniejszego, co dzieje ...
Lexus LFA - 7 ciekawych faktów Kultowy Lexus LFA, jedyny w swoim rodzaju supersamochód japońskiego producenta aut luksusowych, został wyprodukowany w limitowanej serii liczącej tylko 500 egzemplarzy. To niezwykle wyrafinowane od strony technicznej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.