Witam poszukuje małego auta z dynamicznym silnikiem do jazdy głównie po mieście ale także w niedalekie trasy. Aktualnie jeżdżę citroenem c2 vtr 2004 1.4 hdi 105KM i chciałbym kupić coś gabarytowo podobnego do niego, może być trochę większy. Jeśli chodzi o auto jakie szukam to: -rok od 2008 -silnik diesla minimum 100 km -poszukuje auta w miarę mało awaryjnego i ekonomicznego -dynamiczny hmm no sportowy wygląd Zastanawiam się nad oplem corsa d lub kia pro cee'd tyle że to już trochę większe autko. Kwota jaką mogę wydać to maksymalnie 18 tyś zł. Z góry dziękuję za pomoc.
hmm a na benzynowym coś taniej bym znalazł? jeśli chodzi o kwotę to mogę wyskrobać troszkę więcej do tych 20 tysięcy. Jeśli chodzi o colta to jakoś mnie za bardzo nie interesuje, zaś ciężko grande punto znaleźć z dość dynamicznym silnikiem.
Od 20k kupisz jakiegoś Ceeda z początku produkcji ale to będzie 1.4 z pastelowym kolorem który był gorzej zabezpieczony przed korozją. Przykładowe GP [link do oferty na Allegro wygasł]
Ekonomia, miasto i diesel wzajemnie się wykluczają Lepiej benzyna+ew LPG odrzucając Colta CZT odrzucasz w zasadzie auto spełniające najlepiej Twoje wymagania Od siebie polecam Clio II RS
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[SUV-C] ix35 2,0 / Antara 2,4 / Yeti 1,8 TSI / Rav-4 III 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu C - silnik benzynowy o mocy 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Hyundai ix35 2,0 - 163KM - Opel Antara 2,4 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.