Proszę o pomoc w ocenie

03 Cze 2016, 12:07

Witam, w poprzednim temacie nikt nie odpowiedział więc sam poszukałem i proszę was o pomoc w wyborze i ocenie podanych niżej samochodów, a więc znalazłem coś takiego, jak myślicie którym warto się bardziej zainteresować?
- MONDEO 1.8 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- FOCUS 1.8 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- COROLLA 1.6 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jeżeli ktoś ma ciekawsze propozycje (woj. Śląskie) to jestem otwarty na propozycje
Rafi094
Nowicjusz

Auto: Nie mam

03 Cze 2016, 12:43

Aut w Porębie się nie kupuje, bo tam same cfffaniaki, ale ta Corolla jest bardzo ok (sprawdzone)
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

03 Cze 2016, 23:14

Co do Corolli to tutaj egzemplarz z mojego miasta,widziałem na zywo i na prawdę dobrze się prezentuje.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Cze 2016, 02:25

Dzięki za odzew, mike1735 co masz na myśli pisząc "sprawdzone" widziałeś te corrolke? Rzuciła mi sie też w oczy pewna rzecz, czy na przed ostatnim zdjęciu gdzie widzimy lewą część tylu samochodu, klapa bagaznika w rogu nie jest, tak jakby wygięta? Pytam bo dziwnie to dla mnie wyglada a nie ogarniam zeby poznac po zdjeciach czy mogl dostac w tyl czy cos w tym stylu. Pozdrawiam.
Rafi094
Nowicjusz

Auto: Nie mam

04 Cze 2016, 11:18

Rzeczywiście, to dziwne, ale na zdjęciu wygląda, jakby była wygięta, albo źle spasowany ten mały element pod lampą. Jak masz niedaleko to jedź, obejrzyj i oceń na żywo, to jeszcze o niczym nie świadczy.
kamasz222
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 29 02 1916
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Peel P50
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1912