Auto do 4000 PLN, skromne wymagania

03 Cze 2016, 14:51

Witam,
Poszukuje jakiegoś samochodu do 4 tyś zł. Zależy mi bardzo żeby było ono wyposażone w instalację LPG, miało jakieś podstawowe wyposażenie (centralny, wspomaganie, jakaś drobna elektryka). W miarę możliwości bez wkładu finansowego. Rozważam także auta dwuosobowe. Mam kilka typów lecz liczę też na wasze, okolica Kraków+ promień 100KM. Moim głównym idolem jest:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wydaje mi się że jak na pierwsze auto w zupełności wystarczy, nie wielka moc i litraż skutecznie obniżą koszty ubezpieczenia.
dawai
Nowicjusz

Auto: Dotąd nie znane

03 Cze 2016, 22:25

Clio miało coś z tyłem albo ktoś specjalnie wymienił lampy bo są od polifta poza tym ładne ale już chyba sprzedane.

zerknij na te oferty:
[link do oferty na Olx wygasł] - wyposażenia praktycznie zero ale może i dobrze bo nie ma się co psuć :mrgreen:
[link do oferty na Olx wygasł] - 6lat w jednych rękach.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko zalatuje coś handlarzem..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Cze 2016, 16:00

Chodzi mi jeszcze po głowie taki pomysł ale nie wiem czy ma sens. Żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy kupić takie coś:

I ewenutalnie resztę gotówki wladowac w najpotrzebniejsze rzeczy do renowacji. Ustosunkujecie się do tego co o tym myślicie.

Pozdrawiam
dawai
Nowicjusz

04 Cze 2016, 16:02

Już golf nie aktualny tak samo jak Clio :(
dawai
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Najważniejsze informacje dotyczące wymiany turbosprężarki
    Czy naprawa turbosprężarek zawsze jest opłacalna? Tańsze rozwiązania nie zawsze przynoszą zadowalający efekt, a koszty naprawy często zamiast się zmniejszać, rosną. W silnikach Diesla większość turbosprężarek ma obecnie konstrukcję ...