Proszę o szybkie oględziny!!!!!!! ważne

24 Lip 2008, 20:09

witam zamierzam w sobote jechac po te autko [link do oferty na Allegro wygasł]
co o niej myslicie??warto?czy szukac dalej?
chemik666
Nowicjusz

24 Lip 2008, 20:22

wg mnie to auto jest strasznie drogie
płacic tyle kasy za 2 poduszki, 2 el. szyby to moim zdaniem głupota
no i to auto ma 9 lat wiec przebieg tez do weryfikacji :)
powiem tak ładne zdjecia wcale nie oznaczaja ze auto jest dobre :!:
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

24 Lip 2008, 20:51

jade po nie do płocka mam jeszcze inna upatrzoana co o niej myslicie?http://moto.allegro.pl/item402624814_bmw_320d_stan_igielka_.html[/img]
chemik666
Nowicjusz

24 Lip 2008, 21:07

ta czarna ładna, ale spytaj sie czy bezwypadkowa bo nie jest zaznaczone
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

24 Lip 2008, 21:09

Na wszystkie igły z Allegro reaguję alergicznie. Do tego handlarz foto amator. wypieścił auto, że aż miło.

Nie zdziwiłbym się gdyby to BMW w Niemczech miało poważnego dzwona.
Nigdy nie ufaj handlarzom! Sam widziałem Peugeota który miał zmaskarowany przód sprzedawanego jako igła-bezwypadkowy.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Lip 2008, 21:17

ach kurde nie macie pojecia ile ja juz szukam tejj fury!juz mi rece opadaja!bylem juz na slasku kawal drogi wydalem 500 zl i lipa!i tak w kolko pewnie pojade i znowu nie kupie!dzieki i pozdrawiam
chemik666
Nowicjusz

25 Lip 2008, 07:34

Dobrze byc wybrednym :)
Bardzo dobrze :)
Pamiętaj to że już długo jeździsz, i nie możesz kupić, to znaczy że samochody ci się nie podobaja, albo mają coś nie tak . Głupotą jest jechać i kupić samochód, który ma wady....i kierować się myślą "JADĘ KUPIĆ SAMOCHÓD...." :) Jadę obejrześ samochód...a czy kupię to się zobaczy :)
Pozdawiam.....a ta srebran ładniejsza, ale widać ze zdjęcia nie robił zwykły zjadacz chleba :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

25 Lip 2008, 11:21

heja srebrna ładniejsza,miała malowane maskę i błotnik o strony pasażera to tak co widać gołym okiem troszeczke zniszczone siedzenie kierowcy,ciężki wybór szukaj dalej,pozdro :)
RAZEM DAMY RADE!!!
boss.007
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: pomorskie

26 Lip 2008, 11:07

tył tego bmw był uderzoby swiadczy o tym nierównomierna ,,szpara'' przy tylnej klapie miedzy prawą a lewą stroną ... osobiescie zastanowilbym sie czy wyadawac 30000 na takie auto...
wojtek1418
Nowicjusz

Miejscowość: Limanowa

26 Lip 2008, 12:33

:P heja już raz wypowiedziałem się na temat tego autka,zdjęcia są super i dzięki temu widać te odcienie srebrnego,nie pakuj się w to-a pozatym środek ma taki blady coś -nie prezentuje się super-pozdro.
RAZEM DAMY RADE!!!
boss.007
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: pomorskie