Renault megane, skoda fabia,

25 Lip 2008, 17:50

witam, zapisalam sie na forum, ponieważ potrzebuje troszkę wsparcia :) przymierzam sie do kupna samochodu, ostateczny wybór ma byc miedzy skodą fabią albo renault meganką.
obydwa w silniku disla, rocznik od 2002
natomiast mam pytanie do was jak wyglada z awaryjnością tych samochodów??
czytałam ze meganka jest dosc awaryjna - to prawda?? stojąc przed tymi dwoma samochodami ktory byscie wybrali?? z góry dzięki za pomoc :))pozdrawiam
nasojka
Nowicjusz

Miejscowość: gdańsk

25 Lip 2008, 18:07

A jaka wkota dysponujesz?? Zdecydowanie Skoda;) Teraz to prawie jak VW czyli dobre auto. a Megane jest dosc awaryjne, nawet bardzo...
cichinho
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Straszewo

25 Lip 2008, 18:20

szukam czegos w granicach 25 tys. i takie roczniki jakie patrzalam czyli od 2002 roku mozna za taką kwotę juz dostac...

no wlasnie slyszałam o megance ze jest awaryjna :( ale dzięki za odpowiedz :)
nasojka
Nowicjusz

Miejscowość: gdańsk

25 Lip 2008, 18:45

ja bym skreslil meganke i dolozyl jeszcze astre II i golfa IV :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Wstrzymane rejestracje pojazdów w Polsce
    W związku ze stanem epidemicznym w Polsce wiele powiatów zdecydowało się na wstrzymanie rejestracji pojazdów zakupionych i uprzednio zarejestrowanych w Polsce. Mając na uwadze przepisy które nie nakładają ...