Proszę pilnie o ocenienie tego auta

21 Cze 2011, 06:31

Witam. Zastanawiam się bardzo nad tym puciakiem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jednak obawiam się kilku rzeczy w nim. min. cena,to ze z włoch sprowadzony no i te braki plastików. Proszę o wypowiedzenie się na jego temat co o nim myślicie gdyż napewno więcej zauważycie ode mnie;)
jessica
jessica264
Nowicjusz

Miejscowość: gorlice

21 Cze 2011, 06:49

kolor powala:P i z tego co się orientuję to włosi nie dbają o auta:P
tasior27
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze
Auto: Fiat

21 Cze 2011, 06:56

no właśnie w tym sęk;) troszkę więc jest zobijane (zderzak) ale szukam autka do jazdy do pracy. Nie potrzebuje szału;) chodzi mi tylko o to zeby jeżdziło i w miare bezawaryjne było. dziś jade oglądać auto. PROSZĘ O POMOC TUTAJ. NA CO MAM ZWRÓCIĆ SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ PRZY TAKIM AUCIE I O CO PYTAC
jessica
jessica264
Nowicjusz

21 Cze 2011, 07:07

aktualnie jeżdżę lancią Y na podzespołach Fiata Punto i odradzam.... Tylne zawieszenie zrobiłem przednie przed mną, a nagle z tyłu znów się coś odezwało;/ Termostaty wymieniłem już 3 w ciągu roku (kupuję oryginały).....
tasior27
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze
Auto: Fiat

21 Cze 2011, 08:24

mam jeszczae taki do wyboru: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
jessica
jessica264
Nowicjusz

21 Cze 2011, 09:02

tasior27 napisał(a):kolor powala:P

i to moze byc POWAZNY problem przy jakiejkolwiek probie odsprzedazy auta. chyba ze myslisz nim jezdzic az zezlomujesz.

tasior27 napisał(a):...i z tego co się orientuję to włosi nie dbają o auta:P

wszystko zalezy od wlasciciela choc rzeczywiscie jest taka opinia. moja poprzednia X byla wlasnie z wloch i nie dam zlego slowa powiedziec na jego poprzedniego wlasciciela. auto bylo z '94 a prawie nowka sztuka nie smigana. becna X jest z francji, jest mlodsza o 5 lat i moim zdaniem poprzednia byla bardziej zadbana. nie ma reguly.

pozdr
viwaldi
viwaldi

21 Cze 2011, 12:30

Moim zdaniem to Punto jest po przejściach.
Golf III poniżej 3tys to będzie ruina.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Cze 2011, 13:45

Ten fiat zdecydowanie jest po przejściach. Kup sobie corse za 3000-4000zł na dojazdy do pracy w sam raz.
pit85
Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz