Pomaga ale sam chciałbym tak normalnie z doskoku, czasami zdarza się szybki numerek i nie mogę bo koniec zanim nawet sie rozkręcimy. Poza tym tn drugi raz po masturbacji nie jest w moim odczuciu tak przyjemny jak za pierwszym razem. Moja partnerka ogólnie jest bardzo wyrozumiała ale czasami wspominała że miałaby fantazję aby długo i mocno. Ale nie jest to niestety możliwe.O chusteczkach jeszcze nie słyszałem.
A szkoda bo dla mnie są lepsze od gumek. Mianowicie taka chusteczka jest nasączona substancją lekko znieczulającą członka. Używasz jej przed samym stosunkiem, potem wystarczy odczekać te kilka minut. Nie czujesz dyskomfortu, nie mają negatywnego wpływu na nią.No i są niewielkie tak więc taką chusteczkę można sobie trzymać w kieszeni albo po prostu włożyć do portfela.
To jest to o czym piszesz? intymnosc.pl/pl/bestsellery/1551-oc-wipes-6szt-chusteczki-przedluzajace-stosunek-hit-2015.html Ogólnie kiedyś miałem spray ale innej firmy i nie podziałał zbytnio.
Tak,to są właśnie te chusteczki. Ogólnie tych wszystkich sprayów i zeli na przedłużenie wytrysku jest wiele jednak nie każdy ma taka samą skuteczność bo przecież składy miewają zupełnie inne.Seria orgasm control jest z tych mocniejszych.
Droga hamowania vs droga zatrzymania Droga hamowania to odległość przebyta przez samochód od momentu uruchomienia hamulca do całkowitego zatrzymania auta. Natomiast aby poznać drogę zatrzymania, trzeba doliczyć odcinek, który przejedzie samochód ...
[E] Alfa 166 3,0 / Legend III 3,5 / Peugeot 607 3,0 / Saab 9-5 I 2,3T Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - silnik benzynowy o mocy powyżej 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 166 3,0 V6 - ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.