Przegląd do jutra

30 Maj 2010, 09:54

Witam
Mam oto taki problem jutro 31.05.2010 kończy mi sie przegląd i chciałbym się dowiedzieć czy jutro moge jeszcze jeździć bez żadnych konsekwencji ze strony Policjantów? Czy ten dzień co jest wpisany do którego to też sie wlicza?
maw
Początkujący

Miejscowość: Staszów

30 Maj 2010, 10:39

maw napisał(a): kończy mi sie przegląd i chciałbym się dowiedzieć czy jutro moge jeszcze jeździć bez żadnych konsekwencji ze strony Policjantów?

Tak 31.05.jest ostatnim dniem kiedy mozesz jeszcze jezdzić sam.i w przypadku
zatrzymania do kontroli przez policję nie ponosisz zadnych konsekwencji typu
/zatrzymanie DR/.Jednoczesnie jest to tez ostatni dzień kiedy musisz udać się na SKP
i wykonac przegląd tech.samochodu...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

31 Maj 2010, 10:25

Dokładnie. 31 maja musisz pojechać na stację i zrobić przegląd. Jak pojedziesz na stację 1 czerwca, a zatrzyma cię policja, to masz zabrany DR. Chyba, że trafisz na " mądrych " policjantów, ale takich to raczej ze świeczką szukać.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Verso-S (2005–2017)
    To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
    9 rzeczy, które musisz wiedzieć o nitro N2O
    Ludzie nieustannie czegoś poszukują – astrofizycy życia w kosmosie, biolodzy recepty na długowieczność, a tunerzy sposobów na wyciśnięcie jak największej mocy z silników. Ci ostatni mają najłatwiejsze ...