Przegląd instalacji STAG na gwarancji w okolicach Janek

15 Cze 2017, 00:05

Witajcie, potrzebuję zrobić przegląd instalacji stag w swoim Voyagerze. Najlepiej okolice Janek, Pruszkowa, Nadarzyna. Możecie mi kogoś polecić jakiś sprawdzony warsztat?
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

18 Cze 2017, 22:21

Najbliżej masz chyba J.J. Krasińscy mają autoryzację staga więc ich przegląd powinien normalnie przedłużać gwarancję. Drugi masz np. W piasecznie Adgaz też mają taką samą autoryzację który lepszy nie wiem. Może ktoś coś doda. Na stronie staga masz listę autoryzowanych warsztatów.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

19 Cze 2017, 22:53

Najlepiej szukać warsztatów na stronie producenta, w jakimś stopniu za nich ręczy skoro ich promuję. Tak na marginesie coś się dzieje z instalacją czy standardowy przegląd ?
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Skoda Fabia / Citroen C5
Silnik: 1.4 16v / 2.0 16v
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2002

19 Cze 2017, 23:02

djkranc napisał(a):Tak na marginesie coś się dzieje z instalacją czy standardowy przegląd ?
Standardowy, jak na razie wszystko jest ok.

Chodzi o wymianę filterków sprawdzenie parametrów, podbicie przeglądu w książce i tyle :)

djkranc napisał(a):Najlepiej szukać warsztatów na stronie producenta, w jakimś stopniu za nich ręczy skoro ich promuję.
Już patrzyłem są w sumie dwa warsztaty z tej strony Warszawy. Napisałem do nich zobaczę czy któryś z nich odpisze.
ArteK
Forum Samochodowe

19 Cze 2017, 23:10

ArteK napisał(a):Już patrzyłem są w sumie dwa warsztaty z tej strony Warszawy. Napisałem do nich zobaczę czy któryś z nich odpisze.

Z całym szacunkiem do Ciebie i warsztatów ale ktoś kto zasówa od rana do wieczora w warsztacie średnio ma czas na pisanie maili, proponuję zadzwonić i umówić się na termin.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Skoda Fabia / Citroen C5
Silnik: 1.4 16v / 2.0 16v
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2002

19 Cze 2017, 23:51

djkranc napisał(a): całym szacunkiem do Ciebie i warsztatów ale ktoś kto zasówa od rana do wieczora w warsztacie średnio ma czas na pisanie maili, proponuję zadzwonić i umówić się na termin.
Myślę, że jak podają go w zakładce jako kontakt to jest szansa że odpiszą. Jak nie dostanę odpowiedzi to pewnie zadzwonię.

Ja czasem też nie mam czasu zadzwonić i szybciej wyślę kilka maili jak odpowiedzi nie potrzebuję na już.
ArteK
Forum Samochodowe

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo!
    Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...