Ja robiłem przegląd w [reklama] mają oddziały w całej Polsce więc mozecie ich szukać u siebie w miastach. Kontrola szybka, sprawna, profesjolna. Cena tez bardzo dobra. Korzystam i polecam
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 12 Kwi 2016, 10:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Ja równiez polecam [reklama], profesjonalna szybka obsługa i dodatkowo fajne profity takie jak pakiet assistance Aviv i równiez prezenty rzeczowe mi udało się dostać alkomat, co mnie bardzo bardzo ucieszyło
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 12 Kwi 2016, 10:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.