Ja robiłem przegląd w [reklama] mają oddziały w całej Polsce więc mozecie ich szukać u siebie w miastach. Kontrola szybka, sprawna, profesjolna. Cena tez bardzo dobra. Korzystam i polecam
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 12 Kwi 2016, 09:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Ja równiez polecam [reklama], profesjonalna szybka obsługa i dodatkowo fajne profity takie jak pakiet assistance Aviv i równiez prezenty rzeczowe mi udało się dostać alkomat, co mnie bardzo bardzo ucieszyło
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 12 Kwi 2016, 09:38, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Pirelli powraca do produkcji opon krzyżowych (diagonalnych) Po przeszło 50 latach ciągłej produkcji opon radialnych, Pirelli powraca do produkcji tradycyjnych opon krzyżowych (diagonalnych). Nowa odsłona kultowych opon skierowana jest do miłośników klasycznych samochodów, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.