Przegląd samochodu

11 Wrz 2008, 12:36

Witam. Mam zamiar kupić samochód używany i chciałbym przed kupnem zabrać go do mechanika na kanał żeby potwierdził stan auta. Ille kosztują i jak długo trwają takie przeglądy?
Pozdrawiam
Michał
2green
Początkujący
Awatar użytkownika

11 Wrz 2008, 12:58

2green napisał(a):Witam. Mam zamiar kupić samochód używany i chciałbym przed kupnem zabrać go do mechanika na kanał żeby potwierdził stan auta. Ille kosztują i jak długo trwają takie przeglądy?

U nas coś takiego kosztuje 50zł zależy też co chcesz sprawdzic np. samo zawieszenie 20zł.
papa
Początkujący

11 Wrz 2008, 13:09

A na przeglądzie powiedzą mi czy był pukany kiedyś itp? albo gdzie jest szpachla jeżeli takowa była?
Pozdrawiam
Michał
2green
Początkujący
Awatar użytkownika

11 Wrz 2008, 13:31

Jeżeli zauważą coś ewidentnego to powiedzą, zależy jeszcze jak trafisz. Czas trwania na ogół około 10min. Cena od 20zł wzwyż, ale poniżej 100zł na pewno, zależy ile i co sprawdzają.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...