17 grudnia miałam kolizję, auto wpadło w poślizg i wylądowało w kamienistym rowie na boku. Zdecydowałam się auta nie naprawiać ze względu na rozległość uszkodzeń. Chcę je sprzedać, w takim stanie w jakim teraz jest. 28 stycznia kończy mi się przegląd techniczny wobec tego nie wiem jak to rozegrać. Co jeśli nie zdążę sprzedać samochodu do 28 stycznia i przegląd straci ważność?
Dziękuję za odpowiedź. A jak to wyglada, jeśli chodzi o OC? Auto kupiłam już z tą polisą i sama do tej pory nie płaciłam. Czy mam to zgłaszać do agenta, że była kolizja czy po prostu sprzedać auto i kolejny właściciel się wówczas tym zajmuje? Dodam, że posiadałam jedynie OC, bez autocasco.
Wpadłam w poślizg, troche walczyłam z autem, ale sytuacja była patowa i wylądowałam w rowie na boku. Wzywane było pogotowie i policja i policja nazwała to zdarzenie kolizją, ale nie zabrali mi dokumentów. Inne samochody nie brały w tym udziału.
Jak wytatuować samochód? Nietypowy poradnik Kiedy przychodzi czas, by stworzyć pierwszy w historii wytatuowany samochód, nie ma czasu na kompromisy. Symetryczny wzór nad tylnym zderzakiem, niewielki symbol nad kołem czy napis widoczny tylko dla wybranych ...
Luksusowa terenówka w eleganckim wydaniu - Lexus LX 570 S Australijski oddział Lexusa wprowadza na rynek model LX 570 S w nowej wersji. Flagowy SUV japońskiej marki zyskał odświeżony wygląd i nowe obręcze kół. Pod maską luksusowej terenówki nadal pracuje potężna wolnossąca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.