Witam. Ostatnio pojawił się problem ciągłego przegrzewania silnika. Również zauważyłem brak ogrzewania. Szukając usterki znalazłem wężyk który ma złamany gwint. Wężyk był przykręcony z lewej strony silnika. Problem jest taki, że nie wiem czym to jest i jak się nazywa, żeby znaleźć i kupić. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Załączam zdjęcia elementu i gdzie był wkręcony. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sprawdź czy masz płyn w układzie chłodzenia. Ten króciec ułamany na zdjęciu wygląda jak rurka od układu chłodzenia do której podłączony powinien być wąż.
Jeżeli nie ma ogrzewania to przypuszczam, że zgubiłeś płyn z chłodnicy być może nawet cały i nie wiadomo czy już nie przegrzałeś silnika na tyle, że potrzebny będzie remont silnika.
Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...
Skoda Octavia Green E Line - CEZ ją przetestuje Dwa modele SKODY Octavii Green E Line pierwszych całkowicie elektrycznych samochodów, zostaną poddane testom przez przedsiębiorstwo energetyczne. SKODA, w celu sprawdzenia możliwości flotowych na swoim nowym, elektrycznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.