Przejeżdżanie przez wodę

26 Cze 2010, 22:47

piotrauto napisał(a):zaawansowanym kierowcą

:lol:
nie no, nie mogę powiedzieć czy jesteś złym/dobrym kierowcą, bo tego nie wiem. A mówiąc, że jesteś złym kierowcą zarzucałbym Ci, że powodujesz np. zagrożenie na drodze, a tego powiedzieć nie moge.
Ale... kolego z zaawansowaniem to z lekka przesadziłeś...
eaxene
Aktywny

Miejscowość: Toruń

26 Cze 2010, 22:49

piotrauto napisał(a):tak naprawde mając 1400 jestem zaawansowanym kierowcą i użytkownikiem forum

Czytając twoje posty śmiem wątpić zarówno w jedno jak i w drugie...
elmo
Początkujący

Miejscowość: KR/RZ/SG

27 Cze 2010, 12:03

a tam pitolicie bez sensu :mrgreen: choć i tak temat od początku trąci komizmem, bo ktoprzy zdrowych zmysłach topi samochód osobowy :mrgreen: .... ale...
ani ilość postów na forum (jakimkolwiek) ani ilość przejechanych kilometrów nie koniecznie musi świadczyć o umiejętnościach, a nawet doświadczeniu :wink:
więc nie wiem po co karmicie trola :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

29 Cze 2010, 10:26

pocieszny napisał(a):a tam pitolicie bez sensu :mrgreen: choć i tak temat od początku trąci komizmem, bo ktoprzy zdrowych zmysłach topi samochód osobowy :mrgreen: .... ale...
ani ilość postów na forum (jakimkolwiek) ani ilość przejechanych kilometrów nie koniecznie musi świadczyć o umiejętnościach, a nawet doświadczeniu :wink:
więc nie wiem po co karmicie trola :mrgreen:

O święte słowa.
A jak Piotruś uważa, że jak ma 1400 postów to znak, że jest zaawansowanymi kierowcą to niech sobie tak uważa. To ciekawe co byś powiedział jak zarejestrował by się zawodowy kierowca z kilkudziesięciu letnim stażem za kółkiem i miał by kilka postów to co od razu ktoś kto nie jest jak to ująłeś zaawansowany kierowca?
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

01 Lip 2010, 16:03

nie obrażajcie mnie bo ja jestem zawaansowany kierowa i oceniam siebie w skali 0-10 na 10
piotrauto
Stały forumowicz

01 Lip 2010, 18:09

Piotrauto - weź mnie nie rozśmieszaj, bo czytając twoje tematy, to chyba większość, jak nie wszyscy forumowicze twoje umiejętności mogą ocenić w skali 0-10 na zupełne 0. No góra 1, żebyś nie poczuł się urażony.
Jak dla mnie, wg twoich tematów to jesteś albo początkującym kierowcą, albo jeszcze nie masz prawa jazdy. Chyba, że samochodem jeździsz raz na miesiąc. Ale doświadczony to ty napewno nie jesteś.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Stacja "Circle K" w Polsce zastąpi nazwę "Statoil"
    Stacje Statoil w Polsce zmienią w najbliższych miesiącach nazwę na Circle K. Zmiana marki rozpocznie się na polskim rynku 11 maja br. i obejmie całą sieć Statoil, która liczy 350 stacji paliw. Obiekt pilotażowy w Opolu ...

01 Lip 2010, 18:21

A co do tych 1400 postów to może i masz ale np. już czasu tylko nie całe 61 godzin dla porównania ja mam znacznie mniej postów ale za to 140 godzin, jaki z tego wniosek? mało czytasz i mało wiesz a jak mało wiesz to nie możesz powiedzieć, że jesteś doświadczonym kierowcą bo doświadczony kierowca nie zadaje takich głupich pytań.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Rok produkcji: 2001

01 Lip 2010, 18:45

nie denerwujcie mnie! wg mnie jestem zawodowym kierowcą i moge śmiało równać się z kupicą czy szumacherem
piotrauto
Stały forumowicz

01 Lip 2010, 18:59

piotrauto napisał(a):nie denerwujcie mnie! wg mnie jestem zawodowym kierowcą i moge śmiało równać się z kupicą czy szumacherem

O karwa godny tekst ha ha ha ha :mrgreen: :lol:
Ostatnio edytowany przez samurajsj700, 01 Lip 2010, 19:15, edytowano w sumie 1 raz
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Lip 2010, 19:13

Przestańcie wy dzięciolić-to facio tez przejdzie na luz....
Przeciez chyba sam z soba nie będzie dzięciolił...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014

01 Lip 2010, 19:23

Normalnie teraz to dołożyłeś do pieca :cool: Nie trzeba być Einsteinem żeby zauważyć że to dziecko siedzi przed komputerem i sobie jaja robi, bo nie wierze żeby ktokolwiek normalny mógł takie bzdury pisać
qbson
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk

01 Lip 2010, 20:28

piotrauto napisał(a):nie denerwujcie mnie! wg mnie jestem zawodowym kierowcą i moge śmiało równać się z kupicą czy szumacherem

Eee... Po co teraz piszesz tak, że każdy wie że to żart? Jak piszesz tak na serio to jest dużo weselej :wink:
eaxene
Aktywny

Miejscowość: Toruń

01 Lip 2010, 22:46

Wnioskuję o bana dla tego pana, będzie co prawda mniej rozrywkowo, ale spokojniej.
elmo
Początkujący

Miejscowość: KR/RZ/SG

02 Lip 2010, 07:15

:lol:
Przypadkowo natknąłem się na ten temat i po jego lekturze o mało z fotela nie spadłem :mrgreen: . Piotrauto - nie rozśmieszaj mnie i wszystkich innych. Mógłbym wyliczać i wyliczać Twoje głupawe posty, tematy. Bez obrazy ale mój kuzyn, który właśnie zaczął pierwszą klasę szkoły średniej w zawodzie technik mechanik nie zadaje takich pytań, i (bez obrazy - nazywajmy prawdę po imieniu) nie robi z siebie tak publicznie idioty.
A co do Twojego przejazdu przez kałużę czy przez wodę to albo nie jechałeś w życiu po powiedzmy 30 cm wody na drodze bo takie bajki piszesz że szok. W maju w nocy zaskoczyła mnie woda na drodze. Było do połowy kół -nie dużo (30-max 40 cm) a musiałem szybko uciekać bo autem ruszało tak silny nurt był. Kapujesz człowieku? Auto waży prawie 2 tony plus do tego w bagażniku miałem kilkanaście worków z cementem. Łącznie auto ważyło ok 2.3 t. I chciało mnie do rowu znieść.
Śmiem twierdzić i pewnie część użytkowników się ze mną zgodzi, że pojęcia to Ty bladego o przejeździe po takiej wodzie nie masz.
A co do tego, że jesteś takim wspaniałym kierowcą to się tak jeszcze zapytam:
1) Ile masz lat?
2) Masz prawko w ogóle?
3) Wiesz kto to jest Robert Kubica i Michael Schumacher?
Nie twierdzę, że jesteś złym kierowcą (o ile w ogóle nim jesteś), ale na Boga musisz robić z siebie takiego Idiotę i tak zaniżać intelektualnie poziom tego forum? Ja rozumiem, śmiesznie jest fajnie, można się pośmiać i w ogóle ale ileż można...
Bez obrazy ale aż się ciśnie samo pytanie na usta (z resztą sądzę że nie tylko mi - niech się inni wypowiedzą czy im też ;) ) pytanie: Czy Ty w rzeczywistości taki głupi jesteś czy tylko takiego udajesz?
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

02 Lip 2010, 08:16

Chciałem ten temat zamknąć, ale stwierdziłem, że jest wesoło i zostawiam go.
Do doświadczonego kierowcy zawodowego - nie kupica, tylko Kubica i nie szumacher, tylko Schumacher. Nie obrażaj naprawdę doświadczonych kierowców. A w dodatku kolegów " po fachu " :lol:
Nie rozumiem tylko, jak taki doświadczony kierowca zawodowy jak ty, może nie wiedzieć, co to jest wyprzedzanie na trzeciego.... A to pytanie nasz kolega piotrauto zadał w temacie w tym samym dziale. Zapraszam do lektury...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000