Blacha jest na poziomie Audi 80 czy A4 i jeśli nie było robione to nie ma prawa nic wychodzić. Miałem z tymi autami styczność i po 18 latach blacharka (nie naprawiana wcześniej) nie ma grama korozji. Podłoga jest równie dobrze zabezpieczona i wychodzi tylko nalot w okolicach tylnego zawieszenia. To co potrafi korodować to przednie sanki i tylny wózek. Ale to są elementy zawieszenia które można wymienić. Tak to Vectra naprawdę bije na głowę Vagi a już o BMW typu E39 czy E36 to nawet nie mówię. Przy Focusie nawet MK2 to też nie ma co gadać, bo MK1 już wszystkie zgniły, a MK2 także gniją na progach zwłaszcza. Corolla ma blachę z papieru jak to Japończyki, a Mondeo MK3 to jest loteria - w większości słabe egzemplarze są zgniłe, ale widziałem kilka w niezłym stanie. Na pewno nie jest to blacha na poziomie Opla. Jak Ci coś wychodzi w Astrze H to możliwe że była tam robiona, bo w tych autach raczej też nic nie wychodzi.
Blacharsko ciężko jest o lepsze - stare auto niz Vectra C czy Audi A4 lub ewentualnie Citroen C5. Ten filmik co podesłałeś widziałem i gościu miał prawdopodobnie robione coś w tych miejscach. Miałem 2 modele a widziałem znacznie więcej które miały po 18 lat i żadnej korozji nie było.
![Uśmiechnięty :)]()