Przekladka

24 Sty 2008, 14:35

Witam

Pisze bo mam zamiar Kupic Auto w Anglii po prawej stronie kierownica i bendę robić przekładkę tz ktoś kto sie zna na tym .

I jeśli ktos sie orientuje jakie Auto najlepiej i najłatwiej przerabiać auta po 2000r
Ford Mondeo , Volvo s60, s80 , Audi a4,a6 ( ewentualnie laguna może Toyota avesins jak sie uda kupić tanio )

i wogule jakie z tych aut byście polecili

proszę o jakieś rady Co najlepiej przerobi i czy w ogóle to dobry pomysł
numen
Nowicjusz

24 Sty 2008, 19:03

Ja na tej "przekładce" się nie znam, ale z samochodów to mogę polecić Toyotkę jakąś najlepiej Avensis. :)
rafalp1
Początkujący
Awatar użytkownika

24 Sty 2008, 19:23

zanim zdecydujesz sie na kupno dowiedz sie czy przekładanka jest w Polsce dopuszczalna. Słyszałem ze nie są poduszczane. Dowiedz sie w urzędzie komunikacji jak jest. Ja polecam S80 oraz A6 jak i Toyote.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

24 Sty 2008, 20:07

Dowiadywałem sie juz Wszystko jest legalne i można rejestrować do tego mam znajomego co przekłada Auta

Podobno audi a6 sa gorsze od a4 ze niby w a6 turbiny padają czy to prawda?

A Mondeo z 2002 tylko na pewno Dtci.... no i Mało wiem o Volvo S80 czy dobre to auta lepsze od Mondeo i jaki motor najlepiej?
numen
Nowicjusz

25 Sty 2008, 10:59

Najlepiej to weź Toyotę :), ewentualnie Forda, ale najbardziej polecam Toyotę - niezawodność. :)
rafalp1
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Yaris Hybrid-R concept
    Yaris Hybrid-R będzie pojazdem koncepcyjnym, pokazującym rozwój technologii hybrydowej w kierunku znakomitych osiągów i najwyższego poziomu przyjemności z jazdy. Model bazuje na 3-drzwiowej wersji Yarisa. Pod ...