Przemęczenie za kierownicą

21 Sty 2019, 20:13

Cześć :D Od jakiegoś czasu często odczuwam duże zmęczenia podczas pracy (jeżdżę dostawczakiem). Nie wiem czy jest to spowodowane przez porę roku czy może przez coś innego, w każdym razie nie jest to zbyt dobre, zwłaszcza w długiej trasie. Nie jest to też spowodowane brakiem snu, bo regularnie się wysypiam. Szukając pomocy w sieci znalazłem sklep z ziołami online. Tutaj liczę na Wasza pomoc. Macie może jakieś doświadczenie lub wiedzę na temat stosowania tego rodzaju suplementów w celu wyeliminowania zmęczenia?
Osknow
Nowicjusz

23 Sty 2019, 20:24

To że jesteś wyspany nie oznacza że nie możesz być zmęczony. Generalnie pora roku jest kiepska bo dzień krótki i można czuć się ospale ja ze swojego doświadczenia wiem że najlepiej pomaga krótki wysyłek fizyczny np. 30 min. dziennie na rowerze lub bieganie (tego akurat nie lubię). Jak dużo się siedzi tak jak w twoim przypadku za kierownicą to taki trening na rowerze stacjonarnym raz dziennie działa lepiej niż nie jedna kawa uwierz mi.

Warto też zajrzeć do tematów na forum: Nie śpij za kierownicą i Brak snu to jak nadmiar alkoholu u kierowcy
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda3 hatchback
    Nowa Mazda3 hatchback zadebiutowała 26 czerwca równocześnie w kilku miejscach na całym świecie. Tysiące dziennikarzy, blogerów i przedstawicieli mediów społecznościowych wzięło udział w szeregu uroczystych ...