Ja w wolnych chwilach siadam przy kompie, idę z kumplami lub z dziwczyną na pizzę i browara . Często w niedzielę jak jest ładna pogoda to ugadujemy się z kumplami i jedziemy na pas startowy do miejscowości Przeździęg żeby się pościgać. To tak w skrócie
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
1.Gram ze znajomymi w piłke nożną(świetna zabawa,tylko na drugi dzień nogi bolą)
2.Spotykam się z dziewczyną.
3.Bawie się z psem:D
4.Jedze po salonach samochodowych i oglądam nowości.
5.Oglądam jakieś dobre filmy;)
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Jak (NIE) wjechać w dziurę? - porady W okresie przedwiośnia topniejący śnieg odsłania ubytki w nawierzchni. Dziury najlepiej omijać, ale nie zawsze można zrobić to w bezpieczny sposób. Kierowca ma jednak szansę zmniejszyć ryzyko uszkodzenia samochodu ...
A ja się wyłamię.....
Nie siedzę na kompie, bo to niewygodne siadać na laptopie... Wolę laptopa postawić sobie na stole i podpiąć tablecik, potem bawić się zdjęciami, które robiłem kilka godzin wcześniej... Albo wsiadam w samochód i wyruszam w całkiem nieznanym mi kierunku, w poszukiwaniu nowych lokacji do kolejnych zdjęć
1. Bawię się z psem
2. Coś tworzę na moim kompie
3. Jak jest możliwość biorę sobie furę i śmigam (nauka przed prawkiem )
4. Idę z kumplami na bro
5. Umawiam sie z koleżankami
Siemka....ja jeśli znajdę czas między pracą i koncertami....to staram się siedzieć w domu ...z dzieciakami....lub biorę instrument i po prostu gram....w tzw. międzyczasie klikam coś na necie....
A ja w wolnych chwilach zajmuje sie moja narzeczona hehe a jeszcze pozniej jak zostaja jakies wolne chwile to studiuje i zajmuje sie moja bunia no i forum tez:D
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.