Przeprogramowanie soczewek na ksenony...

06 Paź 2008, 23:51

Interesuje mnie ile kosztuje i czy to dużo zachodu aby przeprogramować zwykłe reflektory soczewkowe na ksenony lub bi ksenony. Czy ktoś to robił, gdzie można to zrealizować i jak to wygląda cenowo.
kojot-rp
Nowicjusz

Miejscowość: Łask

08 Paź 2008, 12:31

Co masz na myśli,pisząc "przeprogramować reflektory"?Nie spotkałem się jeszcze z reflektorami,które się programuje...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

08 Paź 2008, 20:01

kupiłem mercedesa w 211 z rozbitym lekko przodem i skoro jest okazja to kupując części zamiast zwykłych soczewek bo takie były kupiłem ksenony, i słyszałem za trzeba teraz jeszcze przeprogramować jakiś sterownik lub przekaźnik od świateł ale nie wiem gdzie można to zrobić i jaki jest tego koszt.
kojot-rp
Nowicjusz

Miejscowość: Łask
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...