Przerejestrowanie auta po 30 dniach

06 Wrz 2019, 11:54

Witam,
Mam pytanie, czy bez problemu mogę przerejestrować auto po 30 dniach? Wiem, że od zakupu jest liczone 30 dni na wykonanie tego, ale prawdopodobnie nie zdążę zrobić tego w tym terminie. Czy jest za to jakaś kara?
artur66
Nowicjusz

06 Wrz 2019, 12:02

artur66 napisał(a):Czy jest za to jakaś kara?
jeszcze nie ma, więc jak się spóźnisz to nie poniesiesz dodatkowych kosztów i konsekwencji. Jednak warto z tym nie przesadzać bo od nowego roku będzie tak jak tu opisane wysoka-kara-za-brak-rejestracji-pojazdu-samochodu-vt117176.htm
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

18 Wrz 2019, 11:05

Jasne, dzięki wielkie. To opóźnienie nie będzie za bardzo wynikać z mojej winy, dlatego to cenna informacja.
artur66
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Skoda Superb Combi - czwarta generacja modelu
    Czwarta generacja modelu Superb Combi kontynuuje swoją triumfalną ścieżkę z jeszcze bardziej dopracowanym projektem, obszerną i niezwykle wygodną przestrzenią oraz innowacyjnymi rozwiązaniami technologicznymi. Nowy model ...