Przeróbka fabrycznego radia

06 Maj 2019, 22:15

Poszukuje osoby/firmy która jest w stanie zmodyfikować fabryczne radio, chodzi o zmianę końcówki mocy i wyciągnięcie złączy chinch. Chce rozbudować troszkę audio a nie chce zmieniać radia.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

06 Maj 2019, 22:20

Chcesz podłączyć wzmacniacz rozbudowując w ten sposób system audio?
Z tego co wiem nie zawsze to taka prosta sprawa. Napisz może jakie to radyjko?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

06 Maj 2019, 22:30

Cichy77 napisał(a):Chcesz podłączyć wzmacniacz rozbudowując w ten sposób system audio?
dokładnie :ok: nic ciężkiego, żadnych skrzyń basowych czy innych tego typu rzeczy. Radio Jaguarowe ( na tą chwilę nie mam nazwy) Zdjęcie

wiem że niektórzy są w stanie robić takie cuś
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

19 Lip 2019, 12:35

Nie wiem czy już sobie poradziłeś z tym ale twoje radio to model 4X43-18B876-AC najczęściej montowany w X-Type i S-Type.
Znalazłem schemat i wygląda na to że to od tego radyjka i radio ma wyjście przedwzmacniacza być może były modele wyposażone w taki wzmacniacz już w wersji salonowej. Załączam schemat zerknij sobie na niego.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Uwaga na nocne przymrozki i oblodzenia na drogach
    Trwa pełnia jesieni. Panujące warunki atmosferyczne często okazują się prawdziwym wyzwaniem dla kierowców. Nowym elementem jesiennej aury są nocne przymrozki, oznaczające kolejne zagrożenia na drogach. Oblodzona nawierzchniaSymptomy ...