Przerysowana szyba czołowa. Pytanie.

18 Gru 2008, 16:55

Ja mialem calkiem podobny problem, tylko ze oprocz rysy na szybie zrobilo mi sie takie punktowe oczko. Udalem sie do goscia ktorego bym mogl polecic ale nie wiem czy mozna na foru m. Ale za male pieniadze zrobil tak ze widocznosc jest niemal idealna.
deos
Nowicjusz

Miejscowość: krakow

18 Gru 2008, 18:49

Oczywiście,że można przecież po to jest to forum ,żeby sobie pomagać wszelkimi możliwymi sposobami.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

19 Gru 2008, 12:11

wczoraj wyslalem znajomego do tego samego goscia z wzdluznym peknieciem na szybie, z zewnetrznej strony pozostal slad jak po wlosie. Z wewnatrz nie jest wstanie dopatrzec sie gdzie jest pekniecie. Takze osobiscie uwazam iz warto jednak naprawiac szyby niz je wymieniac, bo koszta sa duzo mniejsze. A tu link do goscia autogamma.pl
deos
Nowicjusz

11 Sty 2009, 13:04

U mnie ta "rysa" wygląda tak , wiecie jak mogę to usunąć?

[link wygasł]
VW POLO 1.4 '96
Michaelbbx
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

11 Sty 2009, 18:41

Czy to jest gleboka rysa?
deos
Nowicjusz

11 Sty 2009, 18:56

Nie to jest raczej taka linia, ślad biały. Tak jakbyś gumką do mazania po oknie pojechał.

[link wygasł]

[link wygasł]

.....
VW POLO 1.4 '96
Michaelbbx
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Akumulator zimą - dbamy o niego aby nas nie zawiódł!
    Czy z akumulatorem w naszym aucie jest wszystko w porządku, a jeśli coś jest nie tak to jak poradzić sobie gdy pojawiają się pierwsze problemy... Kiedy trzeba kupić nowy? Nie warto od razu biec po nowy akumulator, gdy auto ...

11 Sty 2009, 22:58

Domyslam sie, iz probowales juz na różne sposoby domyć szybe i sie nie udalo, wiec pozostaje Ci jechac gdzies do warsztatu zeby Ci wypolerowali ta szybe.
deos
Nowicjusz

12 Sty 2009, 11:02

spróbuj tym środkiem ale sprawdź też jaki jest koszt w warsztacie jeśli będzie niewiele droższy jedź do warsztatu.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

12 Sty 2009, 21:15

Jeszcze nie próbowałem się tego pozbyć bo czekałem na waszą opinię.

Czym więc za mniejszą kwotę mogę próbować się pozbyć??
VW POLO 1.4 '96
Michaelbbx
Nowicjusz
Awatar użytkownika

23 Sty 2014, 12:44

U mnie podobnie było, porysowana szyba zniekształcała obraz, co było bardzo uciążliwe. Robiłam szybę w serwisie.
egraczyk
Nowicjusz

Auto: Opel Astra

15 Paź 2014, 13:49

Podjedź do jakiegoś serwisu [reklama], znają się na naprawie a jak stwierdzą że się nie da to może zaproponują coś w dobrej cenie
marenowacki
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2000
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Ford Mondeo
Typ: Kombi