Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
rowermtb napisał(a):-Skromny budzet max 6,5tys zl + 5 tys po wakacjach na renowacje.
rowermtb napisał(a):Zle sie wyrazilem z tym 5 tys na renowacje. Miałem raczej na myśli odświeżenie leciwego samochodu. Jestem realista, samochód 20-paro letni nie jest idealny, zawsze bedzie mniej lub wiecej do zrobienia.
Absolutnie latanie bokiem mnie nie rajcuje. Samochod ma byc mozliwie najbardziej zblizony do oryginalu dlatego zalezy mi na m20, nie chce m50. Jak oceniasz maszyne, ktora juz ogladalem?
Przyznam, ze troche czas mnie nagli, drazni mnie gdy nie widze bmw patrzac przez okno;D
Vermin napisał(a):A jak jazda próbna ???
rowermtb napisał(a):Zupelnie inne odczucia niz podczas jazdy e36 1.6. Auto bardziej twarde i sztywne, trzeba ostrożniej operować gazem szczegolnie na zakretach. Ale gdy zlapal jakies 4 tys obrotow to urzekl mnie ten dzwiek, wrazenia z jazdy nie do opisania. Powoli rozumiem co ludzie widza w tym modelu. Jutro mam jeszcze w planach obejrzec inna e30. Jezeli nie przypadnie mi do gustu to wracam po ta i sie jeszcze potarguje
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW