Przyciemniane lampy tylne

20 Sie 2011, 14:34

widzę że kolega ma jakieś problemy ze sobą
nie będę ciągnął tej bezsensownej dyskusji bo widzę że i okulistą jesteś
czytaj dokładnie to co inni piszą (w całości)
mimo wszystko pozdrawiam i życzę szerokiej i bezpiecznej drogi no i żebyś nie znalazł się nigdy przede mną bo jako stary ślepiec mogę Ci przefasonować zadek :lol:
egodi
Nowicjusz

Auto: renault RX4

20 Sie 2011, 15:17

widzę że kolega ma jakieś problemy ze sobą
nie będę ciągnął tej bezsensownej dyskusji bo widzę że i okulistą jesteś
czytaj dokładnie to co inni piszą (w całości)
mimo wszystko pozdrawiam i życzę szerokiej i bezpiecznej drogi no i żebyś nie znalazł się nigdy przede mną bo jako stary ślepiec mogę Ci przefasonować zadek :lol:
egodi
Nowicjusz

Auto: renault RX4

20 Sie 2011, 20:51

egodi napisał(a):widzę że kolega ma jakieś problemy ze sobą

Nie otrzymałeś takiej odpowiedzi jakiej oczekiwałeś i masz o to do mnie pretensje? Bo nie poklepałem po główce i nie współczułem, to mam problemy ze sobą? ... Nowatorska teoria.... .

egodi napisał(a):nie będę ciągnął tej bezsensownej dyskusji bo widzę że i okulistą jesteś

1.Jakiej dyskusji? Póki c to tylko ja przedstawiam argumenty.
2.Nie będziesz ciągnął dyskusji, bo jestem okulistą? A co to, z okulistą się nie dyskutuje? :lol:
3.Normalnie, jesteś pełen ciekawej wiedzy. Dowiedziałem się o sobie, że jestem okulistą i jeżdżę autem z przyciemnianymi lampami. I to wszystko wyczytałeś z moich postów? Respekt.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Sie 2011, 15:29

Prawda leży gdzieś pośrodku.
Za przyciemniane lampy sprayem do lamp powinni zabierać dowód, sam kiedyś się w to bawiłem, i takie przyciemnianie mocno ogranicza widoczność.
Z drugiej strony nie może być tak że osoba jadąca za innym autem jedzie w odległości metr za nim i wpatruje w światła czy hamuje, trzeba się orientować co się dzieje na drodze.
Mecoer121
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: VW Passat 1.9
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

CityMakers - mobilność miejska w Paryżu
    Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
    Toyota Land Cruiser 300 – silnik V6 i napęd hybrydowy
    Nowa Toyota Land Cruiser 300 zostanie najprawdopodobniej pokazana w sierpniu. Legendarna terenówka na ramie ma według doniesień japońskiego magazynu Best Car Web otrzymać platformę TNGA i napęd hybrydowy z silnikiem ...