REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
egodi napisał(a):no te na pewno nie były fabrycznie przyciemniane bo były całe czarne
egodi napisał(a):a tak na zdrowy rozsądek to ważniejszy jest wygląd samochodu bardzo często odpustowy po tych przeróbkach czy bezpieczeństwo ?
egodi napisał(a):te dwa o których mówię to były b.stare auta jeden scorpio 1 , a drugi golf 1 tak po 20 latek brak było też dodatkowego stopu na szybach
egodi napisał(a):chciałbym żebyśmy porozmawiali o problemie słabo widocznych świateł (nie tylko przyciemnianych)dużo jeżdżę i uważam że to poważny problem a moja stłuczka to tylko kropla która spowodowała to że się przelało i postanowiłem napisać(nie musiałem przecież wspominać o mojej przygodzie i nie było by tych komentarzy)
egodi napisał(a):ha ha ha raz wyjdzie raz nie
w przypadku szaleńczej jazdy po ulicach też tak byś powiedział?(to tylko przykład)
ozdabianie samochodu to jedno ale bezpieczeństwo to drugie
egodi napisał(a):widzę kolego że sam masz przyciemniane lampy
egodi napisał(a):a uwziąłeś się homologacji a ja pisałem o przyciemnianych własnoręcznie (malowane przydymianym lakierem) a przepis mówi wyraźnie np.o kierunkowskazach muszą być widoczne w słoneczny dzień z min. 30m
egodi napisał(a):a szaleńcza jazda to miał być tylko przykład jeśli bierzesz to wszystko do siebie to przepraszam
egodi napisał(a):a jeśli chodzi o mój wzrok to się nie martw - prawa fizyki z podstawówki się kłaniają (ale rozumiem że wolałeś chyba wtedy wagary do szkoły)
egodi napisał(a):jak trochę pojeździsz i przeżyjesz na naszych drogach to może zrozumiesz o czym pisałem