Witam, panowie chciałbym założyć samodzielnie folie przyciemniajaca szyby. Doradzicie gdzie znajdę dobry poradnik? Oraz osoby które już montowaly samemu folie, czego nie robic i na co uważać przy zakładaniu, z góry dziękuję
Tak jak pisze [email widoczny po zalogowaniu] Ja kiedyś kupiłem jakąś tańszą folię i nie mogłem sobie z nią poradzić i w końcu wyrzuciłem bo szkoda było nerwów. Później nabyłem polecaną i elegancko wyszło, dużo łatwiej można było ją dociąć i po nałożeniu usunąć powietrze.
Model AA – pierwszy samochód Toyoty powstał 85 lat temu Toyota AA, pierwszy model w historii największej japońskiej marki, jest starsza od samej firmy. Dokładnie o rok starsza. Kiichirō Toyoda uruchomił linię produkcyjną swojego pierwszego samochodu dokładnie w kwietniu 1936 roku. ...
Lexus LF-Z Electrified - najważniejsze cechy elektrycznego konceptu Na przełomie marca i kwietnia Lexus pokazał koncepcyjny model LF-Z Electrified. Japończycy zapowiadają, że futurystyczne auto daje wgląd w przyszłość ich marki. Stylistyka, właściwości jezdne i technologie, w które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.