Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Riazek napisał(a):Rover, Ford i AR odpadają. Nie przepadam za tymi markami, a wychodzę z założenia, że auto ma przypaść do gustu mi, a nie innym W każdym razie dziękuję za propozycje!
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Riazek napisał(a):Jedyne autko, które mi się spodobało i nie jest sedanem, to celica VII w wersji 1.8 i GT- R 182KM, oraz 1.8 VVTL - i Sport 192KM, więc na jego temat też możecie się wypowiedzieć.
Riazek napisał(a):Niestety, ale Mondeo w ogóle mi nie podchodzą.
marcinkm napisał(a):Riazek napisał(a):Niestety, ale Mondeo w ogóle mi nie podchodzą.
Jak go kupilem to mi tez nie przypadl, ale milosc sie rozwinela i po 2 tygodniach to bylo to. Tak jak mowilem prowadzenie tego auta i trzymanie sie bylo po prostu niesamowite.
Jak jezdziles dziesiatkai aut hmm czyli z punktu a do punktu b. A to nie o to chodzi, autem trzeba pojedzic wyczuc sprawdzic.
Obecnie mam bme e60 3.0 w benzynie i tez jakos mi cos nie pasowalo, ale jak ja zaladowalem w podroz na max byla bardzo obciazona i zobaczylem jak sie prowadzi mimo obciazenia hmm bajka.
Teraz tez mam Porsche Cayenne ponad 2 tonowe auto hmm poczatko kurcze jakis mul, ale dlatego ze musialem go wyczuc. teraz po 4 tygodniach auto uwazam ze prowadzis sie bardzo pewnie i moc czerpie jak z rekawa przy tym v8 brzmi jak miod.
BMW czy auto nie bede Ci polecal bo widze, ze jestes fanem tych japonskich autek.
... to moze honda Civic Type R lub mazda 6 2.3 ( tez mialem) lub mazda mps !??
Riazek napisał(a):Jeśli wyjdzie ponad 20k, to chyba jednak pozbędę się galanta. Póki co jak pojawią się jakieś oferty w okolicy pojadę się przekonać czy mi będzie pasowało, bo przy moim pierwszym kontakcie z tym autem nie przypadło mi do gustu.