Kupiłem passata b5 w sedanie problemem jest pukanie z tylnego zawieszenia pytanie czy w tym przypadku mogą to wywoływać przy długie odboje amortyzatora ?
Mechanik mi tak powiedział wziąłem nowe na przymiarke do passata są na długość takie same więc nie wymieniłem z koleji drugi mechanik powiedział żeby spróbować założyć odboje sportowe są trochę krótsze ale czy to wogule pomorze na to pukanie?
9 najoszczędniejszych samochodów hybrydowych według What Car Zużycie paliwa należy do najistotniejszych czynników, decydujących o wyborze samochodu. Chcemy jeździć dynamicznymi autami, ale nie mamy ochoty słono za to płacić przy dystrybutorze. Jedną z najlepszych metod oszczędzania ...
VERVA Street Racing 2010 / relacja Wyścigi, pokazy i atrakcje dla każdego - to wszystko można było zobaczyć dzisiaj w centrum Warszawy Rywalizacja sportowa podczas VERVA Street Racing odbyła się dwuetapowo. Podobnie jak podczas prawdziwego Grand Prix, każdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.