Witam planuje teraz wymienic tuleje wszystkie z przodu na poliuretan. Pytanie zolty czy czerwony dac ? Czrrwony jest cos twardszy od zwykłych tulei metalowo gumowych ?#
Z tego co wiem pouliretan mocno usztywnia połączenia bo jest bardzo twardy szczególnie przy niskich temperaturach. Rozmawiałem na ten temat z paroma mechanikami i mówili że według nich nie sprawdza się to tak dobrze w zawieszeniu. Mówili że lepiej kupić porządne elementy gumowe sprawdzonej firmy i będzie lepszy komfort jazdy.
Z tego co wiem czerwone tuleje pouliretanowe powinny mieć twardość zbliżoną do oryginalnie montowanych tulei metalowo gumowych a żółte są twardsze i zaleca się ich montaż w samochodach bardziej sportowych gdzie wymagane jest usztywnienie zawieszenia.
Lexus UX - subkompaktowy crossover Według japońskiego magazynu Mag-X, subkompaktowy crossover Lexus UX – seryjna wersja koncepcyjnego modelu UX, przedstawionego na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Paryżu we wrześniu 2016 – może trafić do ...
Wodorowa ciężarówka Toyoty na ulicach Los Angeles Mieszkańcy Los Angeles i Long Beach będą mieli niedługo okazję oswoić się z widokiem zaskakująco cichej ciężarówki. 23 października rozpocznie się długofalowy test prototypowego samochodu ciężarowego Toyoty napędzanego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.