Punto I 1.2 74km. Co sądzicie

30 Lip 2009, 15:28

Przyglądam się 2 dzień tej ofercie i się zastanawiam czy się opłaca. Ma tylko to jedno wgniecenie( co prawda nie wiem ile będzie kosztować naprawa tego wgniecenia ale myślę, że niedużo). Silnik fajny, w miarę ekonomiczny. I przedewszystkim cena mnie zachęca. Co sądzicie, opłaca się w ogóle jechać go oglądać? Wart tej ceny?
Z góry dzięki za jakąkolwiek odpowiedź;)

[link do oferty na Allegro wygasł]
costly
Nowicjusz

Miejscowość: Brzesko

30 Lip 2009, 16:33

Punto moze i dobre autko jesli potrzebne ci je wylacznie do jazdy po miescie to tak
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

30 Lip 2009, 16:58

Silnik uchodzi za w miarę ekonomiczny, mój znajomy ma i pali mu 10 litrów, jak dla mnie przegięcie ale nie ważne, na autocentrum.pl ludziska piszą że bardzo szybko gnije i to niestety jest prawda.
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Siedmiomiejscowy Lexus RX
    Jak podaje japoński magazyn Mag-X, premiera wydłużonej wersji bestsellerowego crossovera Lexus RX z kabiną o trzech rzędach siedzeń ma nastąpić już na jesiennym Tokyo Motor Show, a do sprzedaży ruszy w styczniu 2018. Według ...