Fiat Coupe

23 Lip 2009, 09:47

Chyba znalazłem auto, które spełnia wszystkie moje oczekiwania :)

Jest to Fiat Coupe i mam co do niego parę pytań.

Mianowicie: Jakie jest średnie spalanie przy silniku 1.8 w tym modelu? Na jednej z aukcji przeczytałem, że średnio 20zł / 100km co by mi odpowiadało. W serwisach opiniotwórczych wyczytałem, że spalanie na trasie 8-10 l, w mieście do 12l - czy jakiś właściciel takiego autka może to potwierdzić?
Jak to jest z awaryjnością? Na forach ludzie odradzają bo Fiat ale nie znając tego modelu - opinie właścicieli natomiast są bardzo pozytywne. Ewentualnie jakieś inne wrażenia z użytkowania tego modelu?

Z góry dziękuję za wypowiedzi osób, które są w posiadaniu takiego autka lub miały z nim styczność. Proszę bez komentarzy typu "nie bierz Fiata" - chyba zakochałem się w tym aucie :)
Jarek17
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

23 Lip 2009, 11:37

Co do awaryjności to powiem ci że jak będziesz o niego dbał to on będzie bezawaryjny
Ja kupując alfę także napotkałem się z opiniami typu - że alfy się sypią, że są awaryjne -
Jednak gdy ją kupiłem doznałem miłego zaskoczenia i teraz wiem że alfy są także bezawaryjne tylko trzeba o autko dbać

Wracając do tematu jak znajdziesz zadbany egzemplarz to tylko brać i cieszyć się jazdą
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największy na świecie salon Audi w Dubaju
    Nowy salon Audi doskonale wpisuje się w obraz Dubaju - miasta rekordów. Niedawno odbyło się tu uroczyste otwarcie największego na świecie showroomu marki z czterema ringami. Uroczystość uświetnił występ amerykańskiej ...