Punto ii jaki silnik opinie?

01 Mar 2015, 10:27

1.Troche tanio,mało zdjęć,stary gaz..
2.Ten to już wogóle.. od handlarza za 3900zł to ile za niego dali? 2500zł?
3.Ten to jakiś ulep.. połowa lewego boku w innym odcieniu,przód robiony,z prawej strony spasowanie przedniego błotnika pozostawia troche do życzenia..
4 i 5 to to same Punto,w 4 ogłoszeniu wygląda dość ładnie a w 5 widać że był kombinowany,progi miał robione,przedni lewy błotnik wymieniany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Mar 2015, 15:07

Barol napisał(a):od handlarza za 3900zł to ile za niego dali? 2500zł?

No a coś ty myślał? tak to wygląda. Ja ostatnio miałem Punto za którego dałem 1900zł.
Teraz nie ma łatwo, myślisz że prywatne oferty dobrych aut z domów to codzienność? Zapomnij, rynek samochodowy jest zdominowany przez handlarzy.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

01 Mar 2015, 21:55

oprócz tego czarnego zagazowanego, oglądałem wszystkie i za tą kasę co są wystawione to nie warte są ich brać, a sprzedawcy opuszczają śmieszne stawki. Więc podziękowałem :)
maw
Początkujący

Miejscowość: Staszów

02 Mar 2015, 08:13

Wiem że troche daleko ale wygląda ładnie [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Deska windsurfingowa na dachu
    Jak przewieźć deskę windsurfingową lub kajak? Sprzęt pływający jest szczególnie trudny do przewożenia. Najbardziej praktycznym rozwiązaniem jest umieszczenie go na dachu i odpowiednie przymocowanie do belek mocujących. ...