Punto ii jaki silnik opinie?

01 Mar 2015, 09:27

1.Troche tanio,mało zdjęć,stary gaz..
2.Ten to już wogóle.. od handlarza za 3900zł to ile za niego dali? 2500zł?
3.Ten to jakiś ulep.. połowa lewego boku w innym odcieniu,przód robiony,z prawej strony spasowanie przedniego błotnika pozostawia troche do życzenia..
4 i 5 to to same Punto,w 4 ogłoszeniu wygląda dość ładnie a w 5 widać że był kombinowany,progi miał robione,przedni lewy błotnik wymieniany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Mar 2015, 14:07

Barol napisał(a):od handlarza za 3900zł to ile za niego dali? 2500zł?

No a coś ty myślał? tak to wygląda. Ja ostatnio miałem Punto za którego dałem 1900zł.
Teraz nie ma łatwo, myślisz że prywatne oferty dobrych aut z domów to codzienność? Zapomnij, rynek samochodowy jest zdominowany przez handlarzy.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

01 Mar 2015, 20:55

oprócz tego czarnego zagazowanego, oglądałem wszystkie i za tą kasę co są wystawione to nie warte są ich brać, a sprzedawcy opuszczają śmieszne stawki. Więc podziękowałem :)
maw
Początkujący

Miejscowość: Staszów

02 Mar 2015, 07:13

Wiem że troche daleko ale wygląda ładnie [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Wodór receptą na zmiany klimatu
    Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...