REKLAMA
wersja 101 km ma bardzo dużo pozytywnych opinii. Brak części eksploatacyjnych, które w innych dieslach kosztuję fortunę. To, że dostał z przodu też widzę, zderzak rysnięty pęknięty. Ogółem autko przyzwoicie się prezentuję dlatego pytam o wasze opinie. Bo na necie raczej pozytywne ogólne na temat tego modelu ech
Mazda nieaktualna
Skoda tak jak się obawiałem zrobiona przez autokomis, który ma dość podłe opinie w naszym mieście ogółem na żywo tak pięknie już nie jest
Wyprana do bólu w środku, tapicerka stan mocno średni, jak dla mnie lekko miała 300 tyś na blacie, sposobem lodówkowym (czyli magnez z lodówki), niektóre miejsca dość dziwnie słabo magnesowały. Co by nie było 10 tyś za auto to jednak chyba czegoś można wymagać (chodź już sam nie wiem)
Patrzyłem tam jeszcze na Astre II ale jak zobaczyłem rudy tłumik to odpadłem, Thalia chamsko w środku palone ktoś sobie gasił kiepa na tapicerce i hak (stawiam ekipa budowlana)
Vectra hak - plus jak zobaczyłem ile pali taki silnik to wymiękłem i mój portfel też.
Sab piękny , ale dwu drzwiowy i paliwożerny jak dla mnie
Lagunke, będę cierpiał jeszcze przez kilka dni szlak by mnie trafił (sprzedawał bardzo zaufany komis, który prowadzi naście lat już jeden koleś u niego są góra 7 autek i tylko sprawdzone, rzadko kiedy bawi się w szrot bo szkoda mu sobie szargać opinii, ale jednak praca nie mogłem pojechać wcześniej a jak już pojechałem oglądnąłem i chciałem jechać drugi raz kupić było już po zawodach