Pytanie czy warto >?

09 Paź 2014, 21:25

wersja 101 km ma bardzo dużo pozytywnych opinii. Brak części eksploatacyjnych, które w innych dieslach kosztuję fortunę. To, że dostał z przodu też widzę, zderzak rysnięty pęknięty. Ogółem autko przyzwoicie się prezentuję dlatego pytam o wasze opinie. Bo na necie raczej pozytywne ogólne na temat tego modelu ech :(

Mazda nieaktualna :x
Skoda tak jak się obawiałem zrobiona przez autokomis, który ma dość podłe opinie w naszym mieście ogółem na żywo tak pięknie już nie jest :no:
Wyprana do bólu w środku, tapicerka stan mocno średni, jak dla mnie lekko miała 300 tyś na blacie, sposobem lodówkowym (czyli magnez z lodówki), niektóre miejsca dość dziwnie słabo magnesowały. Co by nie było 10 tyś za auto to jednak chyba czegoś można wymagać (chodź już sam nie wiem)
Patrzyłem tam jeszcze na Astre II ale jak zobaczyłem rudy tłumik to odpadłem, Thalia chamsko w środku palone ktoś sobie gasił kiepa na tapicerce :ok: i hak (stawiam ekipa budowlana)

Vectra hak - plus jak zobaczyłem ile pali taki silnik to wymiękłem i mój portfel też.
Sab piękny , ale dwu drzwiowy i paliwożerny jak dla mnie
Lagunke, będę cierpiał jeszcze przez kilka dni szlak by mnie trafił (sprzedawał bardzo zaufany komis, który prowadzi naście lat już jeden koleś u niego są góra 7 autek i tylko sprawdzone, rzadko kiedy bawi się w szrot bo szkoda mu sobie szargać opinii, ale jednak praca nie mogłem pojechać wcześniej a jak już pojechałem oglądnąłem i chciałem jechać drugi raz kupić było już po zawodach
Anginsan
Początkujący

Auto: CC

09 Paź 2014, 22:13

Zabawa od nowa

[link do oferty na Olx wygasł]

Tylko zastanawia
400 wyświetleń i 29 września i Golf by jeszcze nie poszedł ?
Anginsan
Początkujący

09 Paź 2014, 22:27

Anginsan napisał(a):http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-iv ... 50546bdf3b

Coś za tani ten golf, za tyle to 1,6 lub 1,8 kupisz i ja szukałbym 1,8T a nie 2,3 V5
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

09 Paź 2014, 22:29

Przód przeorany, tył być może też, brak napisów.
Zobacz..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

09 Paź 2014, 22:44

Mazde 626 - ogarne
Premacy już mocno po za moim budżetem
307 jak wyżej (opłaty rejestracyjne)

Hmm na 99% czuje że będzie zły 8)
Anginsan
Początkujący

10 Paź 2014, 01:02

A co myślicie o tym ?
Teoretycznie disel słaby, ale bez turbiny i innych drogich pierdół
Anginsan
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Mazda6 zaawansowana technologia i-ACTIVSENSE
    Mazda Motor Corporation zaprezentuje technologie "i-ACTIVSENSE" w zupełnie nowej wersji modelu Mazda6, która będzie główną atrakcją tegorocznego Salonu Motoryzacyjnego w Paryżu. "i-ACTIVSENSE" to seria zaawansowanych ...
    Silnik V35A-FTS
    Silnik V35A-FTS można nazwać nowością w ofercie Lexusa. Japończycy pokazali ten motor w 2017 roku i jak na razie trafił pod maskę tylko jednego modelu – aktualnego Lexusa LS 500. Jednostka ma 6 cylindrów w układzie ...

10 Paź 2014, 08:02

Ibiza nie jest dla Ciebie (trasy, przebiegi) itd.. Było nawet oststnio że są potem problemy z kręgosłupem.
Xsara miała składany przód, cena niska a diesel 75 konny jeszcze ujdzie :yes:
Koniu
Forumowicz VIP

10 Paź 2014, 08:41

Z czystej ciekawości po czym wnioskujesz, że składany przód bo ja tego nigdy nie ogarniam 8). A przyda się podczas oglądania kolejnych na co zwracać uwagę
Ostatnio edytowany przez Anginsan 10 Paź 2014, 08:49, edytowano w sumie 2 razy
Anginsan
Początkujący

10 Paź 2014, 08:48

Cały zderzak z przodu jest w kolorze i zobacz że wygląda "czysto" a z tyłu masz czarną nakładke na zderzak. :yes:
Koniu
Forumowicz VIP

10 Paź 2014, 08:51

heh kurde prawda nie ma tego czarnego paska
Tak oczywiste a człowiek nie zauważył :shock:
Anginsan
Początkujący

10 Paź 2014, 08:53

Poza tym nie ma ramki na rejestracje a rejestracja wygląda jak nowa więc pewnie wymienił :yes:
Reflektory też jak nówki :yes:
Koniu
Forumowicz VIP

10 Paź 2014, 09:06

Łamiesz mi serce :no: no nic szukam dalej, ale praktycznie jestem uziemiony do piątku bo teraz będę miał zmiany 9-17 a po ciemku nigdy już nie pojadę patrzeć na jakieś auto. Może coś tu bardzo blisko się pojawi to będę pytał was.

Jak na razie to bardzo wszystkim dziękuje za pomoc i cierpliwość i za wasz poświęcony czas w szczególności Koniu za cierpliwość :ok:

Coś mnie naszło na 626 czy słusznie ?

[link do oferty na Olx wygasł] - problematyczny Diesel ??
Anginsan
Początkujący

10 Paź 2014, 09:38

Golfa bym obejrzał bo wygląda dość ładnie i do tego dobry mocny silnik.
Mazda dostała z przodu i jakaś wieloodcieniowa do tego brak zdjęć prawej strony.
Megane ładna,w opinii kierowców silniki z logiem DCI chwalone są za stosunkowo niską awaryjność.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Paź 2014, 09:41

Mazda 626 ostatniej generacji to wydatek min 7500zł.. :ok:
Ta to jakiś złom, jeszcze od czasów tablicy się sprzedaje.. :roll:
Barol napisał(a):w opinii kierowców silniki z logiem DCI chwalone są za stosunkowo niską awaryjność.
Właśnie na odwrót, DTI jest okej, DCI jest kiepskie.
Koniu
Forumowicz VIP

10 Paź 2014, 09:44

Własnie sam niewiem,wrzuciłem w google opinie o tym silniku to własnie wyczytałem coś takiego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012