Witam
Mam prośbę - czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy Yariski w silniku 1.0 występowały w wersji Sol. Pytam ponieważ znalazłem ofertę sprzedaży Yariski 1.0 Sol z 2000r. (tak podaje sprzedawca), natomiast wszędzie gdzie szukam są tylko wersje Base, Luna i Terra, natomiast nie znalazłem jak dotąd (może źle szukam) wersji Sol. Zastanawiam się czy to nie jakaś ściema sprzedawcy.
Z góry dzięki za pomoc
hmm na googlach znalazłem multum ogłoszeń z toyota yaris 2000r. werjsa sol np. [link do Gratka wygasł] więc prawdopodobnie były takie wersje .
p.s jak czegoś nie ma w google.pl to znaczy, że nie istnieje
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Właśnie dokładnie o ten samochód mi chodziło To że są oferty to ja wiem, ale szukając na portalach motoryzacyjnych nigdzie nie znalazłem wersji Sol w silniku 1.0 a jedynie w 1.3
Nowy Lexus LS po tuningu według Japońskich Tunerów Japońscy tunerzy z firmy Modellista wzięli na warsztat nowego Lexusa LS. Luksusowa limuzyna otrzymała pakiet dodatków, które dodają jej specjalnego charakteru, jednocześnie nie wprowadzając rewolucji w wyglądzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.