witam
panowie moje pytanie dotyczy wymiany uszczelki pod głowicą w lt 35 2,5 tdi a mianowicie trzy jestem sam w stanie wymienić taką uszczelke jestem mechanikiem amatorem a i jeszcze jedno silnik trzeba wyjąć do takiej wymiany zgury dziękuje za odpowiedzi
Ja to robiłem Dzień mi to zajęło.
Nie musisz silnika wyciągać, bo chłodnicę odsuniesz do przodu i do roboty Jesteś w stanie to zrbić, tylko rozrząd później ustaw właściwie.
Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...
Nowe Audi S3 - najlepsze osiągi w swojej klasie Trzecia już generacja mocnego kompaktu jakim jest Nowe Audi S3 podniosła wysoko poprzeczkę możliwości przemysłu motoryzacyjnego. Całkowicie nowy silnik 2.0 TFSI Jednostka napędowa 2.0 TFSI otwiera nowy rozdział w historii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.