PZU Pomoc

07 Mar 2010, 17:10

teraz tak jak patrzę na drogi to sporo takich naprawdę groźnych dziur na niej, trzeba uważać
kropek
Nowicjusz

Miejscowość: z kartki

20 Mar 2010, 15:37

Nasze kochane, jako obywatele tego kraju powinniśmy mieć najlepsze fabryki podwozi amortyzatorów itd mamy przecież darmowy plac testowy :P
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

24 Mar 2010, 08:55

Dziury zaczęli łatać na szczęście, coraz milej się robi na drodze, z wiosną kierowcy łagodnieją, no może trochę szybciej jeżdżą ale oby szczęśliwie :) Niedawno zrobiłam świetną fotkę na drodze, sytuacja dość nietypowa i śmieszna i mam zamiar ją wykorzystać w konkursie na blipie, może kartę pomoc wygram, he,he tylko hasło reklamowe muszę jeszcze wymyślić.
gabii
Nowicjusz

Miejscowość: Podlaskie

24 Mar 2010, 18:13

Pokaż fotkę to coś wspólnie wymyślimy, powinno być ubezpieczenie auto zawieszenie .... w naszym kraju masakra jest na tych drogach
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

26 Mar 2010, 09:26

Fotki nie pokażę, bo wczoraj wysłałam na konkurs :razz:
Mogę co najwyżej dać Ci posłuchać jak Good Asian Drivers którzy śpiewają specjalnie dla wszystkich kierowców ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OYVl6RnXFdc[/youtube]
Ostatnio edytowany przez gabii, 28 Mar 2010, 18:07, edytowano w sumie 1 raz
gabii
Nowicjusz

26 Mar 2010, 13:23

Jak można wygrać kartę, to ja też chce wziąć udział w tym konkursie :)
kropek
Nowicjusz

29 Mar 2010, 21:06

A czy w tym konkursie można wygrać kartę pzu dla firm ? Czy tylko pomoc ?
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

01 Kwi 2010, 19:32

Nie to jest konkurs na karty pomoc, poczytaj albo pokibicuj dla mnie blipie
Ostatnio edytowany przez gabii, 23 Kwi 2010, 00:04, edytowano w sumie 1 raz
gabii
Nowicjusz

18 Kwi 2010, 16:53

No i jak, wygrałaś kartę?
kropek
Nowicjusz

18 Kwi 2010, 17:31

Karta pomoc fajna rzecz, niezaleznie od pory roku może się przydac , zakres pomocy szeroki , a koszty stosunkowo niewielkie.
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

21 Kwi 2010, 00:20

Po zapoznaniu się z tematem ubezpieczeń z bliska stwierdzam tak trzeba ufać ubezpieczycielowi ale zawsze dajemy mimo wszystko kredyt zaufania a nie bezwiednie dajemy się prowadzić :P
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

27 Maj 2010, 23:30

kingiko napisał(a):Karta pomoc fajna rzecz, niezaleznie od pory roku może się przydac , zakres pomocy szeroki , a koszty stosunkowo niewielkie.

No pewnie ze fajna, z nią właściwie żadne zdarzenie na drodze nie będzie nam straszne, bo przyjedzie pomoc i nam pomoże
kropek
Nowicjusz

31 Maj 2010, 02:39

nie wiem dlaczego ludzie oszczędzają nie tam, gdzie potrzeba
sprawca wypadku w jakim ostatnio zostałem poszkodowany
ma ubezpieczone auto w jakiejś firmie krzak
i teraz jest problem żeby wyciągnąć coś z jego OC
param param...
Pieszczoch86
Nowicjusz

Miejscowość: Pruszków

31 Maj 2010, 13:19

Wybór solidnego, doświadczonego ubezpieczyciela jest kluczowy, szkoda , że nie wszyscy o tym pamiętają, trochę to jest krótkowzroczne działanie, bo teraz może pare groszy oszczedzimy, ale pytanie ile stracimy jak coś się złego wydarzy?
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

01 Cze 2010, 09:55

griff napisał(a):Zetknął się ktoś z tym pakietem ubezpieczeniowym warto w niego zainwestować ? Z tego co czytałem to ubezpieczenie nie zależnie czy mamy już ubezpieczone auto czy nie drogie nie jest ale to zawsze jakaś inwestycja. Proszę o info.

Ale mowisz o dodatkowym jakims pakiecie? Czy tym co dostajesz dodatkowo do AC?

Bo to do AC to wiem ze jest holowanie do 150km auta ktorym nie mozna kontynuowac jazdy (nie liczy tutaj sie rozladowanie akumulatora, brak paliwa) i z tego co wiem to jesli rozkraczy Ci sie na miescie to i tak bulisz za lawete, bo to musi byc minimum 20km od miejsca zamieszkania
zadzior123
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec