Rada

22 Wrz 2010, 10:43

Witam napiszcie mi proszę co wiecie o accencie interesuje mnie konkretnie ten model

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

piszcie wszystko co wiecie z góry dzięki :)
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

22 Wrz 2010, 11:37

Czytałem o tym samochodzie,tam jest chyba silnik 3 cylindrowy,ale o dziwo,mechanicy pochlebnie wypowiadali się o tym silniku(dynamiczny,wtrysk common rail)Korzystaj z tego,że to autko przez niewiedzę nie jest cenione i przez to tanie :wink: Zalety--niska cena,resorowanie,stabilność,bezpieczne prowadzenie,dynamiczny diesel,niskie koszty utrzymania.Nie pamiętam minusów auta akurat z tym silnikiem,gdyż ich nie było.Zwracaj uwagę tylko na korozję,do skrzyni biegów wlej najlepszy syntetyk jaki jest na rynku(75W80 Gl 5),mało miejsca z tyłu.Zwróć uwagę na działanie skrzyni biegów oraz sprzęgła(to słabawe punkty tych aut)Możesz kupować,jeśli jest bezwypadkowy.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

22 Wrz 2010, 11:56

Accent to dość dobre autko ale niestety lubi je ruda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa
    SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...
    Latający samochód elektryczny - czy to jest możliwe?
    Toyota opatentowała nowy projekt latającego samochodu-drona, którego koła mogą pełnić funkcję śmigieł. Pojazd ma mieć napęd elektryczny zasilany bateriami lub ogniwami paliwowymi. Projekt opracowała Toyota Engineering ...