Radio 2 din do 700 zł?

08 Lut 2019, 18:21

Witam, chce zakupić Radio blow ahv 9880 z kamerą cofania i GPS, chciałbym wiedzieć jak wypada ono jakościowo, czy nawigacja chodzi płynnie i jak jakość dźwięku, może ktoś z was takie Radio posiada?)ewentualnie inne do 700 +-zł? Zależało by mi na kamerze cofania i dobrej jakości dźwięku,nawigacje ewentualnie mogę odpuścić, dziękuję za każdą informację, moje auto to opel astra gtc 2006
kondzio780
Nowicjusz

11 Lut 2019, 12:17

Myślę, że w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego nowego na 2-din. Ogólnie radio daje radę i moim zdaniem jest ok. Ważne jest dobre podłączenie. Co do nawigacji to z tego co wiem daje radę bo znajomy użytkował taki sprzęt około roku i nie narzekał.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

29 Kwi 2019, 09:53

Dokładnie, skoro szukasz coś w takim przedziale cenowym to weź to co znalazłeś.
Emil222
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa CT F SPORT
    Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu nowej wersji hybrydowego kompaktowego hatchbacka Lexus CT F SPORT. TRD oferuje elementy zestawu aerodynamicznego ...