Witam. mam cb (dostalem w prezencie jakis czas temu)w zestwie byl bat ok 30cm. po podpieciu zero odbioru... zakupilem inny bat bo to takie jakies male bylo, i tak samo dalej mam zero zasiegu na odbiorze(tam jest taki sprytny wskaznik natezenia syg.). Czy ktos z szanownych urzytkownikow tego forum mial do czynienia z tym radiem i co na to poradzic.
Prosze o pomoc to pierwsze tego typu radio w moim autku.
powiem ci tak szczerze ze nie wiem z czym to sie. Obilo mi sie o uszy ze trzeba bata albo wyciagnac albo przyciac. Ale co i jak nie wiem. Gdybys mi mogl poradzic gdzie sie za tym ruszyc lub co zrobic bylbym wdzieczny. No chyba ze jest jakis warsztat co sie tym zajmuje.
W Dąbrowie Górniczej zestroją Ci antenkę profesjonalnym sprzętem, serwis jest na ul. Kasprzaka ale nie pamiętam numeru, wiem, że jak jedziesz Piłsudskiego i w prawo będzie Kasprzaka to serwis jest po lewej stronie jak miniesz wiadukt.
dzieki za info. mysle z koncowki mocy jeszcze nie spalilem bo co jakis czas cos tam slychac:D
A w Dg to znajde mysle bez problemu. napisze jak poskladam to do kupy:)
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Opony całoroczne – jakie mają wady i zalety? Opony całoroczne – do wszystkiego, czyli do niczego? Czy może jednak istnieją uniwersalne opony, na każde warunki drogowe? Kiedy decydujemy się na zakup nowego kompletu opon mamy dwie dostępne opcje – opony dedykowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.