Mam problem z radiem CD Alpine, wyłącza mi się samo wtedy gdy zwiększam głośność, za jednym razem przy 13, następnym razem przy 18. Co może być tego powodem ?
Może coś w samym radiu albo jakieś zwarcie w instalacji głośnikowej tak jak przy wzmacniaczach jak zewrze się plus głośnikowy z minusem głośnikowym wzmacniacz automatycznie się wyłącza.
Obstawiam na przebicie/zwarcie tak jak wyżej napisano, jeśli potrafisz to rozbierz i sprawdź miernikiem potencjometr, a jeśli nie to odepnij kable od głośników i sprawdź czy wtedy też będzie się wyłączać.
Witam mam ten sam Problem,przy podgloszeniu radyjko sie wylancza ale jak odloncze glosniki a jest sama tuba z wzmacniaczem podlonczona to moge podglosic na full i radio sie nie wylancza. wie ktos jaki moze byc problem?
Jak bezpiecznie dojechać do wiosny? Jazda samochodem na jesieni, a szczególnie zimą wymaga większej uwagi, ostrożności oraz zadbania o stan techniczny pojazdu. Oto kilka rad jak jeździć, aby bezpiecznie dotrzeć do celu. Zadbaj o swój samochód ...
Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź! Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
Zgadza się,może to wina styków,samych przewodów. Sprawdź to u elektryka. Jeżeli są w porządku,to obstawiam wadliwy egzemplarz i czym prędzej oddaj go na gwarancję.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.