Radio Dalco DL - 8338

31 Sie 2008, 17:56

Witam,
Kupiłem sobie radio Dalco DL - 8338 i teraz moje takie pytanko smilies/smile.gif
Jak nazywa się albo jaki kabel, antena do tego radia bo ta końcówka jest dziwna smilies/bigsmile.gif

Jeśli wkładam tam kawałek drucika to radio zaczyna odbierać ale to nic nie da bo w czasie jazdy wypadnie smilies/tongue.gif jak do tego końcówka, antena itp?

pozdrawiam
Michał90
Nowicjusz

01 Wrz 2008, 21:54

Możesz to troszkę jaśniej napisać? Nie wiem dokładnie o co chodzi. Piszesz coś o jakichś kablach od radia, ale nie wiem jaki konkretnie masz problem.
Nie wiem, może to ja jestem dzisiaj jakiś otumaniony i dlatego nie mogę zrozumieć twojego postu:D.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8
    W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...
    Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa
    Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...