Radio Dalco DL - 8338

31 Sie 2008, 18:56

Witam,
Kupiłem sobie radio Dalco DL - 8338 i teraz moje takie pytanko smilies/smile.gif
Jak nazywa się albo jaki kabel, antena do tego radia bo ta końcówka jest dziwna smilies/bigsmile.gif

Jeśli wkładam tam kawałek drucika to radio zaczyna odbierać ale to nic nie da bo w czasie jazdy wypadnie smilies/tongue.gif jak do tego końcówka, antena itp?

pozdrawiam
Michał90
Nowicjusz

01 Wrz 2008, 22:54

Możesz to troszkę jaśniej napisać? Nie wiem dokładnie o co chodzi. Piszesz coś o jakichś kablach od radia, ale nie wiem jaki konkretnie masz problem.
Nie wiem, może to ja jestem dzisiaj jakiś otumaniony i dlatego nie mogę zrozumieć twojego postu:D.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak wymienić samemu koło w samochodzie osobowym?
    Sprawna wymiana koła w samochodzie wymaga pewnej praktyki, ale dobrym punktem wyjścia może być teoretyczne opanowanie tej operacji. Co jest niezbędne i w jakiej kolejności należy wykonywać poszczególne czynności? Wyjaśniamy ...