Hej, Szukam radia do VW Polo IV z 2008 roku. W tym momencie mam coś takiego: Zależy mi na opcji sparowania telefonu przez Bluetooth oraz "zestawu głośnomówiącego". Jeśli możliwe byłoby również (w przypadku modeli z większym wyświetlaczem) coś pokroju Full-Link z Seata na pewno bym to rozważył.
Czy mógłbym prosić o polecenie czegoś konkretnego?
Jaki masz budżet na takie radyjko? Chińczyki będą najtańsze od kilkuset zł do konkretnych modeli sprawdzonych producentów powyżej dwóch koła.
Pamiętaj że jak do zestawu głośnomówiącego nie masz mikrofonu który można przyczepić gdzieś nad głową np. do słonecznika to taki zestaw nie będzie za dobrze działał. Chodzi o to że ciebie nie będzie najlepiej słychać jak będziesz mówił normalnym tonem.
Na co zwrócić uwagę przy zakupie terenówki W terenówkach najważniejsze są rama, zawieszenie, napędy i silnik. Buda ma mniejsze znaczenie. Sprawdź jak samochód odpala na zimno, jaki dymek idzie z rury wydechowej i ile go jest. Po kilku sekundach dymienia ...
Nowe systemy bezpieczeństwa od Volvo W pełni zautomatyzowana jazda w korku, ograniczenie kolizji na skrzyżowaniach oraz redukcja do zera kolizji z udziałem zwierząt – to najnowsze projekty w dziedzinie bezpieczeństwa, nad którymi pracuje Volvo. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.