Radio + głośnik

21 Lut 2011, 18:31

Witam, jako że jestem nowym posiadaczem auta i jestem kompletnie zielony o sprzęt audio chciałbym was spytać o radio i głośniki do autka :roll:

Jedyne moje wymaganie to, żeby radio miało USB no i grało jakoś, nie jestem jakimś audiofilem i nie puszczam muzyki zbyt głośno, tak zeby całe osiedle słyszało tylko chodzi mi o to by coś tam od czasu do czasu grało czy to z pendrive'a czy zwykłe radio :mrgreen:
Tak więc czy takie najtańsze radia z allegro typu - [link do oferty na Allegro wygasł] mają racje bytu ? :grin:
No i jeszcze jakbyście mogli zaproponować jakieś w miare tanie głośniki do tego? Im tańsze tym lepsze :D

Pozdrawiam
ad1us
Nowicjusz

Miejscowość: bydgoszcz

22 Lut 2011, 10:22

Ja proponuję się wstrzymać i dozbierać troszkę kasy albo zainteresować się jakimiś używkami.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

06 Kwi 2011, 13:22

A co proponowalibyście do hondy civic 5d 99'
Chce kupić na razie jakieś radio i głośniki, za pare miesięcy do tego wzmacniacz i skrzynie basową. Zastanawiam się nad alpine CDE-9880R lub IDA-X301. A co do głośników to nie mam pojęcia.
gość
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

08 Kwi 2011, 12:19

Jaka kwota?
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy hybrydowy SUV na świecie
    22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...