Radio + głosniki co wybrać

05 Kwi 2008, 14:15

witam chcialem zapytac jakie radio do 300 zl + glosniczki tak do 200 zeby to dobrze gralo ogolnie zeby mnie wynioslo max 500 zl taniej tez moze byc :P
szczerze mowiac myslalem nad radiem Pioneer DEH 2020MP ale o glosniczkach to nie mam pojecia a chce zeby to naprawde glosno i dobrze gralo :P
myslalem nad jakims kompletem 4 glosniczkow np [link do oferty na Allegro wygasł]
ale nie mam pojecia czy to bedzie wspolgrac z tym radiem i nie znam firmy tej glosniczkow wiec zwracam sie do was o pomoc :)
w polce mam wyciete dziury <okrag> wiec takie bym chcial glosniczki zeby nie byly owalne
mlody kierowca
Zayer
Nowicjusz

Miejscowość: konskie

06 Kwi 2008, 21:00

Co do tego czy głośniki będą pasowały Ci pod radio, na pewno :) tylko będziesz musiał się pobawić, jak będziesz chciał podłączyć wszystkie 6 głośników. Co do tych głośników, niestety nie znam tej firmy...z własniego doświadczenia firmy, które polecam to: BLAUPUNKT, JBL, HERTZ, X-PLODE. Reszty firm nie używałem i nie wiem jak grają także nie będę wprowadzał Cię w błąd :)

Żeby głośniczki nie charczały przy większych głośnościach, jak już było tu kiedyś o tym pisane, ich moc musi przewyższać moc radyjka. Tak więc to też weź pod uwagę przy zakupie :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...