Radio inne niż oryginał do Nissan Primera P11

06 Sty 2016, 21:37

Witam. Szukam pomocy, porady przy wymianie radia z oryginalnego kaseciaka na nowe najlepiej z czytnikiem kart. słyszałem ze będą problemy z przyciskiem od awaryjek. Czy ktoś tutaj może mnie niejako poinstruować?
rafalrav
Nowicjusz

Prawo jazdy: 31 12 2015
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: nie mam

07 Sty 2016, 23:04

rafalrav napisał(a):na nowe najlepiej z czytnikiem kart. słyszałem ze będą problemy z przyciskiem od awaryjek. Czy ktoś tutaj może mnie niejako poinstruować?
Widzę że są dostępne ramki do Nissana P11 pod radyjka na 1-din z miejscem na przycisk od świateł awaryjnych. Tu masz przykład [link do oferty na Allegro wygasł] Prawdopodobnie przekładasz tylko przycisk od świateł awaryjnych i wszystko gra. Tu nawet w komplecie masz przejściówki na ISO :) Pozostanie ci tylko wybranie radyjka 8)
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyjazd na wakacje samochodem – o czym pamiętać?
    Długo wyczekiwany po okresie kwarantanny czas wakacyjnych wyjazdów w końcu nadszedł. Z uwagi na bezpieczeństwo, o wiele więcej Polaków w tym roku zdecyduje się na podróże krajowe, by zobaczyć lokalne ...
    Icona Vulcano – 2,8 sek., 950 KM
    Szalona propozycja włoskiej manufaktury z 2013 roku, stworzona z myślą o chińskim rynku to na razie wciąż bardziej motoryzacyjna ciekawostka, niż samochód drogowy. Nic dziwnego, producent przewidział budowę zaledwie ...