Witam. Posiadam radio Kenwood kvt 524, chciałem w nim podłączyć Subwoofer,problem w tym ,że ma on dziwne wejścia i nie bardzo wiem jak. W ostatnim radiu jakie miałem po prostu wpinąłem kable od subwoofera w radio i działało , w kenwood są dwa kable od ipoda i jakiś żółty AUX. Podłączyłem pod IPOD wejście i pod ten żółty kabel AUX swoje kable do subwoofera , zasilanie jest , subwoofer coś tam brzęczy ale to jakby grał na 10% swoich możliwości.
Stacja "Circle K" w Polsce zastąpi nazwę "Statoil" Stacje Statoil w Polsce zmienią w najbliższych miesiącach nazwę na Circle K. Zmiana marki rozpocznie się na polskim rynku 11 maja br. i obejmie całą sieć Statoil, która liczy 350 stacji paliw. Obiekt pilotażowy w Opolu ...
Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.