Radio nissan qashqai

07 Lut 2013, 16:13

Witam wszystkich
Jestem nowy na tym forum prosze wybaczyc ze nie uzywam polskich znakow ale pisze na tablecie.
Chodzi mi o to zeby ktos mi odpowiedzial czy da rade zamontowac fabryczne radio on nissana qashqaia firmy clarion i takie pytanie czy bedzie mozna zainstalowac je w mojej hondzie cr-v.
lada dzien przyjdzie do mnie radio i przejsciowka z radia nissan na zwykle iso.
prawdopodobnie nie ma kodu ale mysle ze to akurat nie problem.
problemem moze byc cos takiego ze to radio wie ze dzialalo w nissanie i w innym aucie nie bardzo ruszy. Cos takiego przeczytalem w jednym poscie.
Czy znajdzie sie ktos kto odpowie mi jak to jest w rzeczywistosci.
Pozdrawiam
pol123
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 01 1981
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: honda
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1997

08 Lut 2013, 23:27

Pierwszy raz o takiej rzeczy słyszę. Jeśli radio nie posiada kodu i elektryka się zgadza, bez problemu zainstalujesz w swojeej Hondzie.
cbmaniak
Nowicjusz

Auto: ASTRA G
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa generacja Lexusa IS pierwsze oficjalne zdjęcia
    Światowa premiera całkowicie nowego Lexusa IS będzie miała miejsce 15 stycznia 2013 roku na Salonie Motoryzacyjnym w Detroit. Na rynku europejskim nowy model dostępny będzie między innymi w wersji IS 250 oraz w wersji IS ...
    Hybrydowy Yaris hatchback
    Wraz z premierą Yarisa czwartej generacji rozpoczyna się nowa epoka dla tego modelu. Nowy hatchback to na tle poprzednich generacji prawdziwa rewolucja. Jednocześnie jednak świetnie się wpisuje w historię miejskiej Toyoty. ...