Radio - RENAULT KADJAR

26 Paź 2019, 19:15

Witam!
Mam krótkie pytanie od elektromechanicznej strony odnośnie radia w Renault Kadjar. Otóż chciałem się dowiedzieć czy zwykłe radio w tym samochodzie można wymienić na zestaw z tabletem (jaki jest w innych wersjach).Oto link o co mi chodzi: [link do oferty na Olx wygasł]
Z góry dziękuję za pomoc :)
pt090
Obserwowany

28 Paź 2019, 11:49

Z tego co widzę masz tam cały zestaw razem z kablami. Z wymianą nie powinno być większego problemu ale warto sprawdzić czy będziesz mógł wszystko odpowiednio podpiąć, może się okazać że pewne funkcje trzeba będzie aktywować prze użyciu komputera.

jeszcze jedno, warto też sprawdzić czy w wersji wyposażenia które masz był tai ekran dostępny np. w opcji. Wtedy jest większa pewność że sama wymiana to już większa połowa sukcesu :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

28 Paź 2019, 22:06

Dziękuję za odpowiedź!
Napisałem w ogłoszeniu i sprzedawca napisał"trzeba dolutować do wiązki dodatkowe dwie kostki których we wiązce w aucie bez r-linka nie ma".Rozumiem że najlepiej dać to do specjalisty?
pt090
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Światowa premiera Golfa GTI
    W halach targowych nad Jeziorem Genewskim Volkswagen prezentuje – obok Golfa GTD – także seryjną wersję nowego Golfa GTI. W nadwoziu na bazie Golfa VII można zauważyć liczne elementy stylistyczne typowe dla GTI, ...